היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חשבתי לתומי שבתקופת ההריון לרופאים אכפת יותר, שהם בודקים יותר ואני ממש מאוכזבת.
מאז שאני בהיריון כל פעם שאני סובלת ממשהו בצורה רצינית אני הולכת ונתקלת באותה תשובה "את בהיריון, יעבור" יש לי הרגשה גם אם אבוא עם יד קטועה חס וחלילה יגידו לי "לא נורא, יעבור בסוף ההריון".
כבר שבועיים אני בוכה מרוב כאבי גב, לא מסוגלת לשבת, לעמוד, ללכת וגם בשכיבה נהיה לי ממש קשה והייתי אצל רופא נשים שבכוח נתן לי הפנייה לאורתופד. היום יצאתי כמעט בוכה ממנו כי איך שנכנסתי הוא ראה את הבטן ואמר לי "אני לא יודע למה את מצפה ממני אבל את בהריון, זה יעבור..." עוד לפני שאמרתי לו מה כואב לי!!! ועוד הוסיף ש"כל הנשים סובלות מכאבים בגב ושאגיד תודה שזה לא מהחודש הראשון כמו שקורה לחלקן" אני יודעת שלכל הנשים כואב הגב בהריון אבל איך זה עוזר לי שאני לא מסוגלת לשבת או לקום בלי לבכות ממש??????? בסוף איכשהו שכנעתי אותו לבדוק בכל זאת אז מה הוא עשה? לחץ לי עם אצבע על הגב כשאני לובשת 4 שכבות בגדים. מה הוא חשב שירגיש ככה? קיצר לאחר תחנונים שיעזור לי איכשהו כי יש לי עוד 3 חודשים הוא נתן לי משחה טבעית לגב.
ממש מתוסכלת.......
6 תגובות
עמוד 1
סופי יקרה..
אויש מסכנה כמה שאני מבינה אותך...
שבי על כדור פיזיו גם בעבודה לפעמים אם יש אופציה ותעשי תנועות מעגליות זה מאוד מקל... תסתכלי בנט יש תרגילים נוספים .... תרגישי טוב ובקשר לרופאים זה לא רק לך זה כך בזמן האחרון עם כולם לצערנו שומעת על הרבה מקרים מזלזלים
יקירה אני מבינה לליבך... סבלתי מכאבים נוראיים שעצרו את נשמתי לפעמים... אבל... אכן אין הרבה מה לעשות עם זה ברפואה הרגילה רובן המכריע של המשחות אסור בהריון והאמת הן והכדורים לא יעזרו הם בד״כ עבור כאבים הנובעים מדלקת/ שריר תפוס וכו.. אני עשיתי פעמיים שיאצו זה מאוד מומלץ( כמובן אצל מי שעושה לנשים בהריון) ומצטערת שלא הלכתי לזה מהתחלה אלא רק בחודש 8... ובקיצור כפי שרשמו פה כדור פזיו תרגילים שונים ושיאצו