נווו???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברו שבועיים??? ועכשיו???

23 תגובות
עמוד 1

• מחזיקה לך אצבעותתתתתת
  • בועיים מההזרעה?!/ בובהההה הללואיייי!!!! מחזיקה מיל
    וני אצבעות!!!!!תעדכני!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מחזיקה לך אצבעות
  • יאוו בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
  • יאוו בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
  • לפני כמה ימים עשית הזרעה לא? מה שבועיים?
  • תודה מהממות, החודש הזמן לא זז!!!!

• אצלי כמה ימים לפני מתחילים כאבים מוכרים כך שכבר אוטומטית משהם מופיעים המתח יורד....
    הרופאים שהייתי אצלם כל כך בטוחים שבגלל הביוץ הטיבעי אקלט בהזרעה.... אני גם מקווה כך... רק שיקלט הריון כבר!
  • כאבים מוכרים לא אומרים כלום ממוש, יש מספיק בנות שסיפרו לנו שלפי הכאבים והתחושות היו בטוחווווות שעוד שניה מגיע מחזור והוא לא הגיע.... השארי אופטימית

• ג'סי אהובתי!
    אני מתחרפנת!!!
    כשאתה רואה את התהליך של ההזרעה , אתה אומר לעצמך שיש את כל הסיבות שזה יקרה, כאילו, הזרע ברמה גבוהה, מחדירים אותו ישירות לרחם, ביום המתאים כשכל הבייציות מחכות, אז למה לא בעצם???

האכזבה תהיה קשה מנשוא!

מאחלת לנו לעבור את השבוע וקצת האלה באופטימיות , ולגלות שהזרעות כן יכולות להצליח

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
  • בהצלחה חברה
  • תודה מהממות, יהיה טוב מאחלת לך שהחודש זה יבוא!! תאמיני לי גם אני הייתי רוצה לדעת למה זה לא מגיע אבל כנראה יש דברים שנשגבים מבינתינו

• מה חדש ג'יסי?

/]
  • וואוו כ"כ מזדהה עם כולכן!!!!!
  • מרגוש האמת שום דבר לא חדש...חח... עדיין ממתינה וזה עובר כמו נצח..... מה איתך מותק?

• אנחנו ממשיכים לעבוד ומקווים לטוב.

/]
  • וואואו jesy אני מאחלת לך שיעבור מהר...אני הייתי מתחרפנת כבר....
    אני מקווה שאת מוצאת מה לעשות כדי להעביר את הזמן...
    בהצלחה בננות....העיקר שיהיו בשורות טובות

רבקה
  • תקשיבו... הזמן פשוט לא עובר!!!!
    זה כ"כ קשה להמתין....
    אני לא מצליחה להתרכז בשום דבר...
    מה עושים???
    אני בעבודה ולא באמת עובדת... חייבת לשים לזה

יסמין מה איתך?? יש התפתחויות?
    בננות משהי? משהו חדש? בשורות טובות!!!
  • חנוש אין עדיין חדש.... קצת ירד מפלס העצבים אבל חחחח.... יש לי עוד כמה ימים, מקווה שיעבור מהר ואולי סוף סוף יקרה כבר הנס

• יסמינוש... לי יש עוד זמן... הוסת צפויה להגיע ב- 27/1
    מקווה שלא תגיע!!!!

יפתי מאחלת לך המון הצלחה... אני מקווה שהחודש הזה הוא שלך מכל הלב

יש תחושות? משהו?
  • תודה נשמה!!! לא, אין שום דבר מעניין....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה