אז נפתחת ההרשה לגנים וצריכה עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנה שלי תיכנס לגן בגיל שנה

אני הולכת לבדוק כמה גנים

מה עליי לשאול?

למה יש לשים לב?

תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • היי..המון בהצלחה..
    אז קודם כל להצטייד בהמון סבלנות..גם כלפיי הגננות..
    לשאול לגבי בטיחות של הגן..שיציגו תעודות מצידי..
    תבדקי אם יש פיקוח על האוכל כי למשל בגן של נעמת וויצו אם יש יותר משלושה ילדים שקיבלו כאבי בטן או שלשולים אחרי האוכל אז שולחים מנה אחת לבדיקה על מנת לבדוק אם היה משהו לא טוב באוכל.אין לי מושג לאן זה נשלח אבל בוודאות זה נבדק..יש פיקוח על האוכל!
    תבדקי אם יש מעקה בטיחות ליד מדרגות אם קיימות שם, אם יש אטמי בטיחות לדלת כניסה ודלת שרותים( סוג של מחסום מפלסטיק שמונע להכניס ידיים ואצבעות לשם שחלילה לא ייסגרו לילדים על היד)..
    חשוב לבדוק ולשאול אם וכל כמה זמן מנקים את החצר, אם סוגרים את החול בשעות שהגן סגור כדי לשמור על הגיינה אפשרית של החול (החתולים אוהבים לעשות שם צרכים)..יש גנים ששמים על החול יוטה גדולה ומהדקים ויש גנים שהכל פתוח..
    אני חשובת שלכולנו יש אינטואיציות ואנחנו יודעים להבדיל בין אדם שנראה לנו נעים לעין וכזה שלא בא לנו טוב..חשוב שהגננת תמצא חן בעינייך כי אם לא אז לא תצליחי לבנות אמון וכל הזמן תחיי בחששות..

• מה הכוונה לגבי בטיחות הגן?

כמו כן, בגנים שביררתי אני יודעת שבקבלת שבת נותנים להם במבה וכן ממתקים נוספים
    ואני ממש לא רוצה בכזה גיל צעיר שהילדה תיחשף לדברים כאלה.

מה עושים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה