שתי בקשות לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי

רציתי לבקש מי שמכירה שמות של ספרים לילדים בני 4 וחצי 5. רוצה לקנות כמה ספרים לבת אחותי ולא יודעת מה מתאים לבנות ואיזה שמות של ספרים מתאים לגיל הזה.
    בקשה שניה: עצות לגבי פעילות יצירה לחג פורים לגן של הבן שלי. כל הורה עושה פעילות ואני רוצה את פורים זה הכי קל לדעתי. משהו שיהיה לא יקר מאוד כי צריך לקנות את החומרים וכל השאר אבל גם שיהיה מכובד.
    תודה רבה
6 תגובות
עמוד 1
  • לגבי ספרים, יש לנו בבית המון ספרים, קלאסיקות וספרים חדשים, הכי טוב זה ללכת לחנות ולשאול את המוכרת מה מתאים לגיל.

ובקשר לפעילות לפורים, את יכולה להכין בינגו עם סמלים של החג, משחק הזיכרון - ביומולדת של ליאל הכנתי לחנוכה שנה אחת בינגו ושנה אחרי משחק זיכרון כל חלק היה בגודל של חצי דף A4, והילדים ממש נהנו!!!

רותי
  • מקסיםםםםםםםם איזה רעיון גדול.
    רותי אפשר לדבר איתך בפייסבוק? לגבי העניין הזה של הפעילות. נתת לי רעיון אבל לשאול עוד כמה שאלות לגבי מה שהצעת אפשר?
  • תחפשי אותי ruth hans

רותי
  • פורים זה מגניב,את יכולה להכין איתם תחפושות, כמו משקפיים מבריסטול, להמחיז הצגה ולהביא תחפושות מהבית (לי היה, הבנות שלי כל הזמן מתחפשות והוספתי עוד כמה בגדים משלנו)

לגבי ספרים - אני בעד הקלאסיקות של יהודה אטלס, יונתן גפן, ח.נ.ביאליק. עוד ספרים שהבנות שלי אוהבות עכשיו זה איילת מטיילת של רינת הופר, נרקיס מלך הביצה, תפילילה, משלי חיות וכמובן נשיקסם של אדווה בלחסן שלנו
    פייס: ortal_hori

• תודה רבה
    איזה כיף רעיונות מעולים
    אחפש אותך רותי בפייסבוק

תודה רבה מתוקונת ורותי
  • את יכולה להכין איתם שרביט קסמים , לקנות כדטרי קלקר בגודל של כדור טניס הילדים ידביקו עליהם נצנצים או מדבקות נוצצות. לנעוץ שיפוד ואת השיפוד אפשר ללפף בחוט זהב או טפט זהב
    בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה