מזל טוב לאגמי שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום היום היום היום..
    היום האור שבחיי בת חצי שנה
    לא יאמן איך הזמן עף לו בין האצבעות..
    אני מסתכלת לאחור ונזכרת שלפני חצי שנה הנסיכה הגיחה לעולם בלידה לא קלה בכלל עם המון כאבים,40 מעלות חום וכמעט ניתוח קיסרי,אבל ברגע שראיתי את פרי אהבתנו,כל הכאבים נעלמו להם בבת אחת כאילו מעולם לא היו.
    אהובתי הקטנה,חוויתי איתך היריון לא פשוט בכלל גם מבחינת פיזית וגם מבחינה נפשית.היתי מאושפזת מחודש רביעי עשרות פעמים עקב דלקות בדרכי השתן,בחודש שישי התחלת כבר לעלות שלב וגרמת לצירים שהובילו בחודש שביעי לקיצור צוואר הרחם ולפתיחה ולמרות הכל בסוף החלטת להישאר ולהיות ילדה טובה עד שבוע 39+5 ולפעמים אני חושבת שזאת אשמתי כי מבחינה נפשית היתי מרוסקת שגילו לאמא שלי את סרטן השד(שברוך השם היום מאחוריה חמסה חמסה)וגם המוות הפתאומי של סבתא רבא שלך שהייתי בחודש שביעי אולי גם השפיע עלי וכמובן עליך. וגם שהגעת לעולם,היית צריכה לגלות שהעולם לא מושלם ורק שהיית בת שבוע דודה של אבא נהרגה בפיגוע בבורגס
    ..אבל למרות הכל התחלנו להתחבר ולהתאהב ואת אהובתי הסיבה שלי לקום כל בוקר מחדש.
    אני מאחלת לך בראש ובראשונה המון בריאות כי אין ברכה יותר חשובה מזאת ,שתיהי מאושרת ושמחה ושהחיוך הכל כך מיוחד על זיו פניך תמיד ישאר.
    תמשיכי לרתק ולהעצים אותי ואת אבא וללמד אותנו כל יום עוד משהו חדש עליך ודרך זאת גם עלינו .
    והכי חשוב שתיהי גאה תמיד במי שאת כי את הכי הכי שבעולם.
    מזל טוב נסיכה שלי.

12 תגובות
עמוד 1
  • נשמעת דרך לא קלה בכלל

כל הכבוד על הכוחות

והמון המון מזל טוב!!!

חצישנה'לדת שמח

• את מדהימה!! כל הכבוד יקירה

חצילדת שמח לאגמי המדהימה
  • את מדהימה!! כל הכבוד יקירה

חצילדת שמח לאגמי המדהימה
  • ריגשת אותי מאוד!