היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ואיי בנות איזה לחץ אני מתקרבת ליום של הבדיקת הריון וממש מתחילה להילחץ מפחדת מאוד מתוצאה שלילית...אחרי כל מה שעברתי אני מפחדת מאוד! מקווה שתיהיה לי בשורה טובה השבוע !! פליזזז שיעבור כבר!!!
שבת שלום בנות
19 תגובות
עמוד 1
המון המוןןןןן בהצלחה!!!!!!
תעדכני אותנו .. בשורות טובות
בהצלחה מותק!
בהצלחה !!!! מחכה לבשורות טובות ממך
תודה בנותת אני ממש מקווה שהמכשפה לא תגיע!! יש לי כאבי ראש בטן גב חזה הכל מרגיש כמו לפני מחזור אוףף ב"ה שיהיה לכולנו בשורות טובות!!!
שיהיה המון המון בהצלחה מתוקה!!!
בהצלחה תחזרי עם בשורות טובות ומשמחות אמן. מחזיקה לך
בהצלחה תחזרי עם בשורות טובות ומשמחות אמן. מחזיקה לך
בהצלחה מתוקה..
תנסי להתעלם מהסימנים. סימני היריון ומחזור הן אותם סימנים
שיהיה בהצלחה . מחזיקה לך
תודה רבה בנות על התמיכה אני מתעלמת מהסימנים כי אני יודעת שאי אפשר לדעת אבל יש רגעים שאני מרגישה שזה אולי לא הצליח כנראה שאני ככה בגלל ששנה שלמה אהתאכזבתי כל חודש מחדש אני מקווה שהחודש הזה שלי! ב"ה אני יעדכן...
לי היו את כל הסימנים שהיו לפני מחזור וקיבלתי בטא חיובי כאבי רגלים בטן תחתונה חצקון זה באמת אותם סימנים אל תתיחסי!
היי נופי , אני לא ממש זוכרת.הסיפור שלך. למה הפנו אותך ישר להפרייה? אק אם את רוצה לשתף.כמובן
היי נופי , אני לא ממש זוכרת.הסיפור שלך. למה הפנו אותך ישר להפרייה? אק אם את רוצה לשתף.כמובן
בעיית זרע קשה
ויש לי כבר ילדה בת 2.5 מהריון טבעי אבל אחרי שנה של ניסיונות גילינו שיש לבעלי בעיית זרע קשה אז לא נתנו סיכויים בהזרעות ישר העלו אותנו כיתה ivf והאמת שאני שמחה הסיכוי גדול יותר כל מה שנותר לי עכשיו זה לחכות ליום רביעי ולקוות שיש לי בטא חיובית ב"ה
ויש לי כבר ילדה בת 2.5 מהריון טבעי אבל אחרי שנה של ניסיונות גילינו שיש לבעלי בעיית זרע קשה אז לא נתנו סיכויים בהזרעות ישר העלו אותנו כיתה ivf והאמת שאני שמחה הסיכוי גדול יותר כל מה שנותר לי עכשיו זה לחכות ליום רביעי ולקוות שיש לי בטא חיובית ב"ה
המון בהצלחה! יאללה תידבקי מכל ההריוניות הטריות שיש החודש!!!!!
תודהה הלוואי...כל כך מקווה שהחודש הזה יהיה שלי אמןן
ב ה צ ל ח ה מחזיקה לך לבטא מ ה מ מ ת ושתתבשרי על בוא