תגידו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צריך להדאיג שבגיל 8 חודשים עמית עוד לא יושבת
    או שסתם אמא'שלו חופרת...

16 תגובות
עמוד 1
  • ממש לא צריך להדאיג.
    אצלי דניאל התיישב בשמונה חודשים ואיתי רק ב 11. הכל בסדר, כל אחד וההתפתחות שלו.

• לא חושבת...אחיין שלי בן 9 חודשים והתישב לבד וגם נעמד בלול לפני שבועיים, זה פתאום קורה בלי הכנה
  • זה קורה בדרך כלל אחרי שהם זוחלים זמן מה על 6 ומשם הם לומדים להתיישב ... זה יקרה .
  • זה עוד יקרה, אין לך מה לדאוג!
    היא עומדת על 6 ו"מתנדנדת" קדימה-אחורה?
    אם כן - אז זה ממש קרוב!

• עדיין לא עומדת על 6. טיפה זוחלת אחורה ומתחילה לעשות סימנים של להרים טוסיק. היא גם לא זוחלת עדיין

• זה הקצב שלה הכל בסדר. שימי חה גירוים מענינים שהיא תרצה להגיע אליהם.
    אני שונאת שמלחיצים.
    שהבת שלי היתה בת שנה חמתי לא הבינה והתחילה חשאול אותי למה היא לא מדברת ושהיא כהר צריכה להגיד ככה וככה.
    זה סתם מעצבן
    כל ילד והקצב שלו.

תלמדי לסנן
    חח מי שמדברת כל פעם שחמתי מעירה לי על ההתפתחות שלה אני מתעצבנת
  • גם עמידה על 6 תגיע בקרוב, היא זוחלת גחון אחורה ומרימה את ה"טוס-טוס" זה מעולה!

• הכל בסדר, בחיי

יובלי שלי עצלן ברמות שיא

התחיל להיעמד לקראת שנה

ורק אח"כ ידע לשבת..
  • חופרת אמאשלו

ישיבה באה אם אני לא טועה, חכי ג'ני תכנס תגיד לך משהו מקצועי,
  • מאמי הכל בסדר אל תהיה לחוצה אצלי אלין התחשבה רק בעשרה חודשים

• תמרי התחילה לזחול גחון רק ב 9 חודשים ולהתיישב בול בגיל שנה.... רק אח"כ עלתה ל 6- עצלנית של אמא

• היא בכיוון הנכון, גם אריאנה בזמנו התחילה מזחילה לאחור (זה הרבה יותר קל מאשר קדימה כי פשוט צריך לדחוף את עצמך אחורה ולא למשוך)
    לאחר מכן הרמות טוסיק
    ואז לפתע היא עלתה לעמידת 6 והתחילה לזחול
    הישיבה והעמידה לא איחרו להגיע
    אז הכל בסדר

• תודה אהובות שלי...

כל הזמן שואלים אותי..
    מה היא כבר עושה?
    יש לה שיניים?
    היא יושבת?
    היא זוחלת?

וכל פעם אני עונה שיביאו לעמית לקרוא את הפרק הזה בספר על ההתפתחות ואולי היא תעשה דברים לפי זה...

באמת שזה מציק

• מיוש, שקדון גם עוד לא יושב.. רחוק מזה..

הלכנו לפיזיותרפיה (הפנו אותנו בגלל גמישות יתר בחגורת הכתפיים)

המליצה לנו דווקא כן להושיב אותו מידי פעם עם תמיכה ב90 מעלות (ישיבה מלאה) כשאני יושבת ישיבה עם רגליים פסוקות והוא בין הרגליים שלי ולהביא לו צעצוע גבוה כדי לעודד זקיפה של הגב.

בנוסף המליצו לנו לתת את הדגש לסיבוב ציר בשכיבה על הבטן- לשים משהו מעניין באזור הרגליים ולעודד סיבוב- הבנתי שזה עוזר לעמידת שש בהמשך..

בכל אופן-אני כמובן מתרגלת איתו אבל אני חושבת שהכל שטויות ושהם יעשו הכל בזמן שלהם

• אז בגלל שמיצי נורא ביקשה
  • על תתרגשי גם תאיר הייתה ככה לא זוכרת בדיוק מתי התחילה ממש לשבת
    נראה לי ב 9 וחצי חודשים אבל בטוח לא ב 8 חודשים
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה