היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שאולי הפעם איכשהו נצליח באופן טבעי, רגע לפני ה-IVF.. המחזור הגיע היום.. עם הפנים קדימה לקראת הטיפול שמעולם לא חשבתי שאגיע אליו.. טוב, החיים מפתיעים.. קצת מפחדת מכל התהליך הזה וש המון חששות ויחד עם זאת כנראה שאין ברירה כי אנחנו מנסים הרבה זמן ואחרי 4 הזרעות עם הורמונים, מקווה שזה יהייה הטיפול הראשון האחרון ומאחלת לכל הבנות שבת שלום ובהצלחה!
11 תגובות
עמוד 1
אני מאחלת לך המון בהצלחה!!! ואמן ויצליח בפעם הראשונה!!! Boten
בהצלחה יקירה!!! מאחלת לך טיפול בודד ומנצח , אין סיבה שזה לא יביא לך את ה כמה זמן אתם מנסים? יש בעיה ספציפית?
וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.
תותי
בהצלחה! איזה הורמונים לקחת עד עכשיו ובאיזה מינון?
תודה בנות יקרות אני מתפללת שלא אצטרך יותר מ-IVF אחד. אנחנו מנסים שנה וחצי שמתוכם חצי שנה בטיפולים ואין לנו בעיה, אנחנו מהלא מוסברים. לקחתי עד עכשיו פיוריגון במינון נמוך של 37.5 במשך חמישה ימים בערך והגבתי לזה יפה מאוד. בהזרעה האחרונה היו לי 3 ביציות יפות.
בעצם פיוריגון 42 התבלבלתי
היי מאמי
אני אחרי הזרעה אחת עברתי להפרייה מחכה לזה כבר! ממש מתרגשת לקראת התהליך ...
שיהיה לנו המון בהצלחה!!
אני מאד מבינה אותך, אנחנו בערך באותו מצב, שיהיה הכי הרבה בהצלחה ואמן טיפול אחד ומנצח!!!!!
מורני בהצלחה!!!! הלואי שלא נצטרך יותר מטיפול אחד. גם אני מתרגשת וקצת מפחדת, מקווה להיות כבר בהריון אני כ"כ רוצה את זה!! ג'סי - גם לך המון בהצלחה!! הנצחון שלנו קרוב!!
תודה מאמי
אז אני לקחתי פיורגון 50 וזה היה נראה כמו הביוץ הטבעי
מורן אני לגמרי איתך!! הדרך באמת כבר לא חשובה, העיקר שבסוף נרוויח את הדבר היקר ביותר שיש בעולם הזה!! לולי - כל אחד מגיבה שונה, כנראה צריכים לתת לך מינון גבוה יותר. אני יכולה להגיד לך שבטיפול הראשון שעשיתי, נתנו לי גונאל F בכמות של 75 כל יום במשל כחמישה ימים והיו לי בערך 15 ביציות ולכן הפסיקו לי את הטיפול באמצע. רק בטיפול שלאחריו ירדנו במינון והוא התאים לי. למרות שבכל הזרעה התגובה הייתה שונה. פעם אחת היה לי רק זקיק אחד ופעם אחת היו לי שלושה.. ואני גם מבייצת באופן טבעי..