ירידה בכמות האוכל לתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בן בן שלושה חודשים
    בשבועיים האחרונים הוא ממש עושה לי בעיות עם האוכל... יש פעמים שהוא אוכל 30 מ"ל סימילאק ויש פעמים ש 60
    לפני זה הוא היה כמעט מסיים 120.
    בהתחלה חשבתי אולי זה גרון או אוזניים אז לקחתי אותו לרופאה והיא הסבירה לי שהוא הכפיל כבר את המשקל שלו מאז הלידה (נולד 2885 ועכשיו 5350) וכניראה לפעמים הוא לא מרגיש רעב...ולכן לא לדחוף לו בכוח
    אבל זה כ'כ מתסכללללל שאני רואה שהוא בקושי אוכל ותמיד חושבת אולי לנסות עוד קצת אולי עוד טיפה...אוףף
    זה קרה למישהי מכן??
    אחרי כמה זמן זה חולף??

4 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה :)
    קודם כל ייתכן והוא בקפיצת גדילה שמתאפיינת בשיניים למיניהם בהתנהגות, אוכל, שינה, יציאות ומה לא - כל תינוק אחרת כמובן כי זה אינדיווידואלי. זה עובר תוך כמה ימים בדרך כלל.

דבר שני - אף תינוק לא אוכל את אותה הכמות של אוכל כל פעם, גם בהנקות, למרות שלא ניתן למדוד כמויות, זה משתנה -יש הנקות קצרות של כמה דקות בלבד ויש ארוכות, לפחות אצלי. אז אין לך מה לדאוג לגבי כמויות האוכל...
    תסמכי עליו, נשמה... תינוק רעב לא יתבייש להודיע לך על זה, תאמיני לי!!! לדעתי הרופאה צדקה בעניין המשקל, ואסור בשום פנים ואופן לדחוף אוכל בכח!!! זה יכול לגרום בעיד נזקים קשים לילד!
    עצה שלי - תזרמי איתו. פשוט ככה. אכל 120 ורוצה עוד -בבקשה. גם אם יפלוט אחר כך- אז כל מה שהיה מיותר יצא והוא בטוח שבע. אכל רק 60 ועשה פרצוף - לא צריך! תציעי לו עוד שעתיים, הוא בטוח ישמח.
    אל תלחצי
  • החלפת פיטמה בבקבוק?

• זרמי איתו
  • היי..תודה על התגובותת,
    גולי כן ניסיתי להחליף לו(מאכילה מאמ מס' 1 וגם ניסיתי מס' 2- בהתחלה עם מס' 2 הוא היה מוציא חצי אבל אחכ' אכל יפה אבל אחרי האוכל היה בוכה אולי היה לו כבד בבטן כמות של אוכל בבת אחת..הרגשתי שאני צריכה להחזיר לו למס' 1... והוא לא מתעצבן או משו..ניסיתי גם סוג אחר של פטמה אבל הוא אוהב יותר את של מאמ..
    אני באמת מקווה שזה יחלוף לו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה