תמ״ל vs חלב שאוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה לחזור לעבודה וללימודים ואני ממש מתלבטת מה לעשות זה יהיה בערך עוד שבועיים ואומנם אוכל לעבוד רוב הזמן מהבית יהיו ימים שאצטרך לצאת לפגישות או ללימודים...

מישהי פה שאבה בתדירות של ארוחות?? עד כמה זה בעייתי? כואב? כרגע אני שואבת בבוקר בקבוק אחד שיהיה למקרה שארצה לצאת וליתר בטחון אם נדמה למי שנשאר שנימי רעב...
    ויש לי משאבה מצויינת ה סווינג של מדלה.

או האם לתת תחליף ובכך לפתור את כלל הסוגייה סביב האוכל.,

אני ממש לא יודעת מה לעשות

4 תגובות
עמוד 1
  • אצל להב הייתי רק שואבת כל 3 שעות
    אצל נועם מראש ויתרתי
    בזמנו בגלל שלקחתי קשה שלא הצ׳לחתי להניק העדפתי לשאוב , היום בדיעבד על גופתי המתה הייתי משתעבדת למשאבה כמו פרה חולבת חחחחח

האם זה אפשר? מבחינתי זה היה אפשרי ולא כאב
  • אני שנאתי לשאוב. זה הוציא' אותי מדעתי..

אז הנקתי ופעם ב תמ"ל.
    אם הייתי במקומך הייתי עוברת לתמל- אבל זו א נ י ולא את....
    אבל הכל אפשרי זה מאוד תלוי בך

• תתחילי עם שאיבות
    אם תראי שהולך לך סבבה
    ויש מספיק
    ונמרוד מרוצה
    ואת מרוצה
    אז הכל בסדר

אם לא- תני תמ"ל

• אני שואבת.
    מגיל חצי שנה יצאתי לעבודה, והיה לי מין קטע שזה ממש לא בסדר תמ"ל, אז שאבתי לשתי ארוחות חלב ביום (סה"כ 300) ועוד כדי לעשות דייסת מטרנה בערב על בסיס חלב שאוב...
    נשברתי אחרי חודש והתחלתי לתת את הדייסה על בסיס תמ"ל.
    שואבת לשתי ארוחות עד היום (אבל מתחיל להיות קשה, כבר יש פחות חלב...)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה