הבעל וקניות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתן שולחות את הבעל לעשות קניות?
    האם אתן נותנות לו רשימה או שהוא יודע לבד מה צריך?
    האם הוא מרבה לטעות במהלך הקניות ומביא דברים אחרים לגמריי?

אני שולחת את בעלי לקניות ונותנת לו רשימה מפורטת של שם המוצר, חברה, צבעהאריזה, צבע התוכן, גודל, מרקם ועוד......
    ועדיין עושה לי סוג של דווקא!

למשל לפני שבוע בקשתי ממנו לקנות חזה עוף טחון, לדעתי זו בקשה פשוטה שאין לטעות בה. טעות! הוא הביא לי חזה עוף שלם
    צריך רק לחייך!
19 תגובות
עמוד 1
  • אם אני צריכה דברים ספציפיים אני שולחת לו רשימה במייל עם תמונות!!!
    של הדברים שאני צריכה...

• לא משנה לאן אני שולחת אותה ומה הוא צריך לקנות אני מקבלת 3456754 טלפונים

• אותו*

• שן שן כל כך נכון..........

• בעלי דווקא ספץ בלעשות קניות ויודע יותר טוב ממני מה צריך ואיך הכל נראה

• בדרך כלל אנחנו אוהבים ללכת יחד
    אבל אם הוא הולך הוא יודע בדיוק מה לקנות.. אין עליו!!
  • אני מאוד אוהבת לעשות איתו קניות כי לדעתי זה סוג של זמן איכות ביחד אבל מצד שני הוא עולה לי מעט על העצבים. כל דבר בודק מיליון פעם את המחיר ואם בסופר המסוים הזה המחיר יקר ב-20 אג' הוא לא יקנה כי חבל על הכסף! ושלא תבינו לא נכון, אנחנו לא במצב כלכלי קשה!
    לפעמים זה מעצבן מצד שני אני אוהבת שהוא לא בזבזן.

• רוב הפעמים אני עושה קניות לבד ופעם ב׳ עם בעלי.. ( יש לנו סופר יינות ביתן 5 דקות מהבית)אם זה השלמות בקטנה אז אני שולחת את בעלי עם רשימה מסודרת וכמובן גם אז אני מקבלת טלפונים.
    אתמול שלחתי אותו לקנות כמה דברים ואמרתי לו שיקנה חלב ועוד לפני שיצא מהבית הדגשתי לא לשכוח חלב.. אתן כבר ניחשתן?! הוא חזר בלי חלב
  • יפה לכן שללכת יחד לקנות זה זמן איכות.
    אם אני אציע לבעל ללכת יחד לקניות הוא יעשה לי פרצוץ ואז ייתן לי לבחור או שהוא עושה לבד או שאני לבד
    צריך רק לחייך!
  • האמת שרק בעלי עושה קניות

• גם אצלנו בעלי מכיר יותר ממני...

הוא גם מסתכל על מחירים, ככה שאין מצב שהוא ייתן לי לעשות קניות כי אני ממש לא מסתכלת על מחירים ולא משווה

• חחח ג'ני בעלי אותו הדבר - מבין במחירים, מבצעים וכו' הרבה יותר טוב ממני

• אז רק שלי כזה בעיתי?
    צריך רק לחייך!
  • אל תדאגי- בעלי בעייתי בדברים אחרים

• רשימה מפורטת של המוצר, כמות, שם חברה, צבע וכו'..
    בדרך כלל הוא לא טועה ואם הוא לא בטוח, הוא מתקשר לשאול.

אני לא כל כך שולחת אותו להביא לי בשר (טחון בעיקר) כי עלול להסתבך וגם כי יש לי דרישות משונות בקשר לזה..
  • בתחילת החורף שלחתי את בעלי לקנות תפוזים.
    הוא שאל איך הם נראים חשבתי שהוא צוחק... הוא חזר עם אשכוליות אדומות כי הם היו כתומים. בגלל שזה היה תחילת העונה אז התפוזים הם ירוקים והוא לא זיהה...זרקתי אותם לפח.
    והסברתי לו שהתפוזים יהיו ירוקים ולא כתומים ושלחתי אותו שבוע אחר כך...מה הוא הביא???
    אשכוליות ירוקות... גם הם נזרקו לפח...
    כשאין ברירה אני שולחת אותו אבל משתדלת שיהיו דברים מוכרים וזולים
  • בגן של הילדים בקשו להביא פירות הדר אז שלחתי את הבעל לקנות.
    ומה הוא קנה: לימון, קלמנטינה ורימון.
    הוא אומר לי מה רימון זה לא פרי הדר? אז מה זה?
    צריך רק לחייך!
  • ואי ואי בעלי שיהיה בריא לא מסתכל אפילו על המחיר על כלום הוא לא מסתכל פשוט לוקח משלם ויוצא!
    ובטח שאני לא שולחת אותו לבד אין מצב

• אני הבנתי מההתחלה שאין עם מי לדבר (לא מסתכל על המחיר, קונה הכל הפוך)
    אז התחלתי סדרת חינוך
    במשך שנה הלכתי איתו כל פעם לקניות והראתי לו איך משווים מחירים,
    איפה יותר משתלם ומה זה בכלל מבצעים...
    אהבנו לעשות יחד קניות כי אני ו גם מבשלים יחד ועם הקניות באים גם הרעיונות למנות אוכל
    היום הוא כבר יודע ללכת לבד ... אבל עדיין אני מקבלת טלפונים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה