אני מאוהבת! אל תספרו לבעלי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה ימים ראיתי את זה שאהבה נפשי ולא, אני לא מדברת על התינוקת שלי כמו תמיד. אותה אני אוהבת יותר מכל אבל את זה שפגשתי לפני כמה ימים אני לא מפסיקה לחשוב עליו. לדמיין אותנו ביחד ברחוב או נכנסים לאיזה מקום כשאני כולי מתפוצצת מגאווה ושוויצריות.

אני מדברת על העגלה של activebaby לא אכפת לי באיזה צבע!!! כל עוד אחד כזה יהיה שלייייי
8 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה את העגלה הזו, אפשר תמונה או קישור?

• עגלה מדהימה

אני יודעת שלבבה קאר יש גם דגמים דומים

לא יודעת מחיר...
  • סורי כן, אבל היא יפה ולא יותר מזה........

נראה לי מטורף להשקיע סכום כזה
    פייס: ortal_hori

• מהממת!!!
    חוץ מזה איך היא מבחינת נוחות?
  • עגלה מטריפה!!!!!!!!!
    חולה על הסגנון הזה של העגלות

• מקסים! בדיוק הסגנון שאני אוהבת... אני לא מכירה טווחי מחירים של עגלות עדיין אבל זה באמת נשמע לי ממש יקר! זה בערך רבע משווי המכונית שלי...
  • עגלה יפה אך מחיר רק לעגלה עם אמבטיה זה קצת יקר
    אני קניתי גם לא זול אבל זה כלל גם טיולון גם אמבטיה גם תיק גם כיסוי נגד גשם וגם סלקל..ב5600
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה