החולמים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, תופעה משעשעת מהימים האחרונים- בשבוע האחרון מאז השמועה על ההריון פשטה כנף אנחנו מקבלים שיחות ללא הפסקה מחברים ומשפחה, בהם מעדכנים אותנו על חלומות מליל אמש... ״חלמתי שזאת בת...״ ״ חלמתי שיש ברית...״, ״ חלמתי על שמלה ורודה...״ ״חלמתי על אגוזים...( מסתבר שזה רמז לגברבר
7 תגובות
עמוד 1
  • תשתעשעי לך בכייף אנשים אוהבים לדבר...
    יש כול כך הרבה אמונות בדבר הזה שזה מדהים...
    מקיאה הרבה אז התינוק שעיר..
    את נופלת ברחוב זה בן
    הבטן שפיצית
    הבטן גבוהה
    הבטן עגולה
    הבטן נמוכה
    בקיצור לא חסר
    העיקר שיהיה בריא/ה זה הכי חשוב
  • וכמובן יש את הקטע של אם התייפת מאז ההריון- זה בן, ואם התכערת- בת, כי היא גונבת לאמא את היופי.. אני רק מקווה שלא הולכים להעיר לי על המראה החיצוני שלי בזמן הקרוב...

ביום של הבחירות ( עוד 9 ימים, אבל מי סופר...) יש לי סקירה ראשונה ואני מקווה מאוד שאז כבר אדע אם זה קוקיות או כדורגל... בינתיים אני משתדלת להחזיק מעמד בשטף ההימורים
  • חחחחחח שיהיה בהצלחה תעדכני
  • ככה זה כולם!
    וחוץ מזה... בסופו של דבר זה כל כך לא משנה אם זה ... העיקר שיהיו בריאים...

• קודםכל - ברוכה הבאה!

ודבר שני - הם רציניים?! חמסה חמסה חמססססססססההההההההה

את רק בהתחלה, שירדו ממך
    פייס: ortal_hori

• עוד יעירו גם יעירו על איך שאת נראית
    גם זרים שאת בכלל לא מכירה
    וגם יהפכו את הבטן שלך לפינת ליטוף......

• האמת היא שגם אני חיכיתי עד לשקיפות לפני שסיפרתי, רציתי לדעת קודם שהכל בסדר. למען האמת רציתי לספר רק אחרי סקירה ראשונה אבל ההורים, בייחוד של בעלי, כבר היו כל כך להוטים לספר למסביב שהם היו מתקשרים כל יום ושואלים: ״נו, אפשר כבר לספר?״ עד שבסוף החלטנו לשחרר את החבל כבר לשני הצדדים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה