הריון ראשון ואני לחוצההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם הייתי רוצה לשתף אתכם זה הריון ראשון שלי שבוע 32 ואין בן אדם יותר לחוץ ממנייי כל כאב כל התכווצות ישר לחץ.. נכון שזה טבעי להריון ראשון,??
    בנוסף לזה כיוון שאני בשמירה וסיכון ללדת מוקדם הלחץ רק גובר עליי לא מצליחה לישון בלילות רק מהמחשבות שעלול לקרות משהו... בכל אופן אצל כולם יש את הלחץ הזה או שזאת רק אני???
5 תגובות
עמוד 1
  • זהר שלום.
    נשמע שיש לך סיבות מצויינות ללחץ יחד עם זאת הלחץ לא ממש עוזר מה שיקרה- יקרה
    חשוב להיות קשובים לגוף, אם מרגיש לך על כל פיפס ללכת למיון נשים - לכי על זה.
    תכלס - מה כבר יכול לקרות? תלדי מוקדם יותר? בסדר, תשהו כמה שבועות בפגייה והעובר ימשיך לגדול באינקובטור במקום ברחם....
    לא, אני לא מזלזלת בתחושותייך לשנייה, אני מדברת כ"בוגרת פגייה" ילדתי בשבוע 32+6 במשקל 1360 גרם ילדה מדהימה שמחר חוגגת 6 שנים.
    מבטיחה שלידה מוקדמת בשבועות אלו ממש לא סוף העולם אלא תחילת עולם קסום מרתק קשה מהמם של הורות, לא מעודדת לרוץ ללדת כרגע
  • היי זהר
    פייס: ortal_hori

• ערב טוב בננות....קודם כל תודה לכן על ההתייחסות
    אז באמת אני מנסה ככה לצאת מהלחץ שאני נמצאת בו ונכון שהרבה ילדו
    בשבוע שאני נמצאת בו או לפני אפילו ואני יודעת ומאמינה שהכל קורה גם לטובה
    דרך אגב ענבר מזל טוב עד 120 ויותר...
  • זה בסדר גמור להיות בלחץ. בטח בהריון הראשון ובטח כשאת בסיכון ובשמירה (בתח יש הרבה זמן למחשבות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • תודה מאמייי... מחכה לבת כמה כיףףףף....
    הרופאים אמרו לפחות שבוע 34 שזה גם טוב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה