היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מקווה שנתנאלציק יבריא מהר איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
איזה יופי סטס. תהנו המון עם אמא/סבתא - לכמה זמן היא באה? המון בריאות לנתנאל.
תודה ליבי, בגדול עוד לא החלטנו מתי היא תחזור... אני רוצה שתהיה כאן כמה שיותר. בתיכנון, היא תשאר עם ניקול בבית עד שאמצא לה גן... משהו כמו עד מרץ... בפברואר אני כבר חוזרת לעבודה, אז מתאים לי שניקול תשאר בבית עוד חודש עם סבתא מפנקת אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
שיו איזה יופי... תהנו המון. איזה כיף שניקול תהיה עם סתבא שלה. כמה מרגש..... תהנו המון המון המון......
שהנסיך הקטן ירגיש טוב
ואי!! איזה כיף לכם!!!
איזה כייף לכם!! תהנו!!!!
החלמה מהירה לנתנאל! (מתה על השם הזה, כמו של אחי הקטן פייס: ortal_hori
שנתנאל ירגיש טוב תהני מאימא איזה אושר ובעה גם בצימר איזה כייף... בשורות טובות