אויש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע שעבר נסענו ביום שישי לרמת הגולן לשחק קצת בשלג.
    נסעתי בחמישי בלילה דחוף בהול לקנות לילדים כל מה שצריך... כפפות כובעים צעיפים גרביונים וכמובן מגפיים... לשחר לקח לי המון זמן למצוא! כבר אין מגפי גומי כמעט בחנויות! היחיד שמצאתי היה של בנות
27 תגובות
עמוד 1
  • הייתי מנסה להניא אותו מללכת עם כאלו מגפיים לגן...

לא נורא, הוא ישכח מזה מחר
  • הן ממש לא "בנות" כאלה... הם בצבע שחור ממש בולט זה לא שהן ורודות כאלה...
    אולי הייתי צריכה להגיד לו שזה של בנות. רק פחדתי שלא ירצה לנעול אותן.
    נראה לי שהיום הוא עבר את המחסום הזה ומחר כבר לא יהיה לו אכפת מה יגידו... ניסיתי קצת לחזק אותו. לא יודעת זה כמו שילך עם חולצה ורודה ויגידו לו שזה של בנות. למה מי אמר שורוד זה של בנות
  • בהחלט לא נעים שמעליבים את הילד
  • הרעיון של דנה מעולה
  • באמת לא נעים...

רציתי גם להציע מה שדנה הציעה....

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• סורי אבל מסכימה עם הבנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • צחקתי שקיטי זה יוניסקס
  • אל תפגעי טוב? אני רק אומרת את דעתי. מראש לא היה צריך לקנות לו נעל כזאת. למה לגרום לילד שיצחקו עליו בגן. הוא לא מבין בזה אבל הבנות כן וחבל שצריך לצחוק עליו בגלל משהו כזה. אני אישית הייתי אם כבר לקנות לילד נעל כזאת הייתי מכסה את הציור עם משהו או שלא קונה. אפשר ללכת בשלג גם עם נעל ספורט או נעל חורפית. אם תשלחי אותו גם מחר אז גם מחר יצחקו עליו למה? לדעתי זה עוול לילד. הוא לא מבין למה צוחקים עליו וצוחקים. חבל חבל ממש חבל בעיני. אל תפגעי כך אני מרגישה וחושבת.

• נורית אני לא מסכימה איתך. בעייני מה שאת משדרת לילד זה מה שקובע. ואם היו לו משקפיים? אז גם לא הייתי שמה לו מחשש שיצחקו עליו? ואם זה היה משהו קצת פחות נפוץ ממשקפיים כמו למשל מכשיר שמיעה? ואם זה סתם מעיל אדום? אין לזה סוף.

ולמה הוא צריך ללכת עם נעל כשהוא יכול לקפוץ בשלג ובנהרות עם מגפיים ולהנות כיפליים?
  • כמה עולה המגף? ומה המידה? אולי אקנה אותה ממך לבת אחותי? היא נועלת 32. את רוצה? ואז תקני לו משהו אחר? אם נעל אותה פעמיים שלוש זה שטויות אפשר לקנות אותה ממך אם תרצי.
  • מכשיר שמיעה או משקפיים אלו דברים שחייבים להשתמש בהם בלית ברירה. אבל טוב חמודה. איך שאת חושבת. העיקר שלא כעסת ולא נפגעת ממני מיזה הכי חששתי. מה שתחליטי זה הבן שלך ואת מכירה ויודעת. בהצלחה העיקר שתהי שלמה עם מה שאת עושה זה הכי נכון בעיני. בהצלחה מותק שוב פעם
  • חלילה לא נפגעת. אני פשוט חיה את חיי אחרת.
    נראה לך שאמכור אחרי שראיתי שהחנויות ריקות
  • אויייי איך אני שונאת את הקטע הזה של בנים/בנות!!!!!
  • בחיי יש לי טמטמת הריון קשה!!!!!!!!!!!!!!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • מה זה משנה מה אחרים אומרים בדיוק ?הוא מרוצה הכי חשוב .
    לבני היתה קטע לא פחות צעצבנת עם הסנדוויצים בגן - מה לעשות שהוא אוהב לחם אחד פרוס ולא לחמניה ולכן ככה אני עושה - מאיזה שהוא סיבה למשהו זה היה מאד מצחיק והן הציקו ... שהוא אוכל סנדוויץ עם לחם "פשוט " וגם ירקות כמו סבתא .
    בני לא שם אלהם כהוא ג בוגר כמעת בשנה מהם והוא אוהב מה מה שהוא בחר לילא קשר למה אחרים אומרים , אבל חשבתי לרגע עם היה מדובר על ילד שלהורים שלו אין כסף לקנות סוג לחם אחר ?
    הוא נהינה ממגפיים ? הכי חשוב . אם יש לו מספיק בטחון עצמי אז אין מה להתרגש .
    נ.ב. באשדוד יש נגפעיים בכל המידות וכל הצבעים.
    http://www.holdthatpic.com/
  • לרעי יש מגפיים של בנים! עם כדורגל והם בצבע כחול...
    והוא פשוט לא מעוניין לנעול אותם, ולמה?
    כי לאף אחד בגן אין מגף כזה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בהמשך ללחץ החברתי שהילדים שלנו סופגים, אנחנו היינו צריכים לקנות בקבוק נביעות כי הילדים בגן אמרו ליונתן שהבקבוק ספורט שלו עם ציור של מיקי מאוס זה של תינוקות.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • מילנה את חייבת לראות את התמונות! מה זה שאת זוכרת את שחר תינוק
  • בגיל הזה הקטע של המגדר מאוד דומיננטי.
    לא צריך להימנע ממצבים חברתיים מסוימים רק בגלל תגובות של ילדים אחרים, לדעתי זה מעביר מסר לא נכון לילד.
    ילדים יודעים ויכולים להתמודד, לא צריך לעשות שמיניות באוויר בשביל להימנע מכל מיני סיטואציות כי אין לזה סוף (אלא אם כן יש לילד בעיה כלשהיא להתמודד עם סיטואציות חברתיות או בעיה אחרת שמצבים כאלה עשויים להוביל למצוקה מצידו)
    הילד שלך למד שיעור לחיים, הוא לא נפגע מזה, זה מחשל

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • שאלתי את בני לדבי מגפיים הוא ישר ענה שלא היה שם אותם כי זה של בנות .

http://www.holdthatpic.com/
  • בכיף

• קודם כל בדיוק היום טיילתי בפ"ת וראיתי מלאאאא מגפי גומי
  • ברור שבת שלובשת דברים של בנים זה פחות נוראי מבן שלובש דברים של בנות.
    אלינה ברור שכששואלים את זה ככה התשובה תהיה לא. גם שחר היה אומר לא. הוא רק לא ידע שזה של בנות ובגלל שלא ייחסתי לזה חשיבות מיוחדת גם אחרי שגילינו שזה של בנות הוא ממשיך ללכת עם זה בכיף. עבר את מחסום הגן הילדים קלטו שזה לא מזיז לו ושלום על ישראל
  • אם בוקר אחרי הוא חזר ונעל את המגפיים אז סחטיין עליך אחותי!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה שיר
  • אני מחכה!!!
    לא מוותרת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה