היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מקרה תיאורטי: את מגיעה הביתה ומגלה שבעלך הפתיע ועשה כלים. שמחה ומאושרת את שולפת לעצמך את הסיר כדי לבשל ומגלה שהוא נשאר מלוכלך. בעלך עשה עבודה גרועה. מה את עושה? א. מודה לאיש בלבביות. לא כדאי להרוס סיכויים לעזרה עתידית. ב. לא מתאפקת ומעירה בעדינות. אולי בפעם הבאה הוא יצליח יותר. ג. מבהירה לו חד משמעית שהכלים זה הנישה שלך ולא כדאי לו להתקרב. ד. המקרה לא הגיוני. הבעל שוטף כלים פרפקט/ יש לנו מדיח.
17 תגובות
עמוד 1
א... ולפעמים ד' תלוי מה היה בסיר...בכל מקרה מודה לו והוא מבסוט עד השמיים
ברור שמודה לו אבל מפנה את תשומת ליבו לנקות יותר ביסודיות...
א
בד"כ עושה עבודה טובה
ד'... בחור יעיל, לא סתם התחתנתי איתו
ד׳ - מדיח
ברור שאני מודה לו על כך.... אבל רומזת לו בשיא העדינות שנשאר טיפה לכלוך
ד. הוא בדרך כלל שוטף טוב. מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
סוג של "ד"...בתאור של : אין מצב שישטוף כלים
ד'...
אגב בד"כ טענות על כלים מופנות אליי... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
במקרה שלי ד'
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
חחחחחחחחחח
מאז שהתחתנו בעלי לא עשה כלים - הוא שונא.
כך שאצלנו אין מדיח, אני המדיח פייס: ortal_hori
נגה
בשן שוטף כלים לא לעיתים קרובות מדי, הוא גם ככה בקושי נמצא בבית... כשהוא שוטף הוא שוטף בסדר, הכלים לא נשארים מלוכלכים, אבל הם לא מבריקים...
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים