היום הייתי במרפאה שאני עושה בה את הטיפול.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וקיבלנו טיפול להתחלת IVF ראשון (ואחרון אני מקווה). אנחנו מהלא מוסברים.
    רק דבר אחד אני לא מבינה. למה למה למהההההההה לעזאזל יש רופאים שעוסקים במקצוע שלהם?!?!?! הם לא אוהבים ששואלים אותם שאלות, גם כשכבר שואלים אותם הם עושים טובה שהם עונים! והכל נעשה באפתיות, בהתנשאות וביהירות!! פשוט הזדעזעתי היום מהרופאה שדיברתי איתה היום .
    כאילו לא מספיק כל מה שאנחנו עוברות, אנחנו צריכות לסבול גם אנשי מקצוע כאלה מגעילים. שאלתי אותה שאלה אחת והיא בכלל ענתה תשובה אחרת ולא קשורה, כראה שהיה חשוב לה לציין שגם ב-IVF הסיכויים נמוכים ושאני לא אחשוב שזה ב-100% (כאילו שזה מה שחשבתי).
    חוץ מלהגיד לנו דברים לא לעניין שגם לא מועילים, היא לא הסבירה כלום על התהליך, האם היא נתנה פרוטוקול אורך או קצר וכו'..
    פשוט זוועה! הייתי ממש קרובה לקחת את התיק שלי ולעשות שם בלאגן ולבקש רופא אחר, אבל עצרתי את עצמי.

בכל מקרה אף אחד לא ישבור אותי, בטח לא הרופאה המגעילה הזאת!
    סורי על החפירה הייתי חייבת להוציאאאא.. מרגישה יותר טוב
    בהצלחה בנות יקרות..
8 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי צר לי לשמוע!
    הרופאה הזאת סוג של שטן מה זה?!? מה ניראה לה ביכלל?!?
    לא מספיק כול הטיפול הארוך והקשה הזה! צריך בטיפולים האלו רופאים אדיבים וסבלניים...
    חשוב לי לציין שבבית חולים סורוקה יש רופאים פשוט מעולים!
    הפרופסור שאני מטופלת אצלו פשוט מדהים! הייתי ממליצה לך בשמחה ללכת אליו... השאלה מאיפה את ...
  • מתוקה שלי אני בטוחה שלכולנו היו פה ושם סיפורים על רופאים כאלו , אין מה לעשות הם לא מלאכים , יש הרבה שלא שלא אוהבים ששואלים אותם שאלות. אצלי למשל מומחה לפיריון ונחשב לרופא מאד טוב אצלנו במרכז בריאות אישה , בכל 3 הזרעות ביקשתי תמיכה לאחר הזרעה, הוא לא נותן לי , הוא אומר שאת לא צריכה ואת קוראת יותר מידי באיטרנט , אז מה אני יכולה לעשות ? ממש לא בא לי שוב להחליף רופא , כבר החלפתי רופאים בעבר , ממש לא בא לי על פרצוף חדש.

/]
  • היי מותק, אנחנו מהמרכז ומטופלים בבלינסון. עד עכשיו דווקא היו אחלה רופאים. פעם ראשונה שנתקלתי בבהמה הזאת.. בעיקרון הזמנתי תור לרופא פרטי שראיתי עליו המלצות רבות, כבר לפני חודש, אך התור רק במרץ ואני ממש מקווה שכבר לא אצטרך!!
    אגב שמעתי שבסורוקה יש אחל רופאים, אבל לצערי זה לא מעשי.. אבל סתם ככה בשביל הספורטיביות, מי הפרופסור שלך? את מטופלת אצלו בפרטי?
    עברתי את כל הבדיקות האלה.. בבלינסון דורשים את כל הבדיקת כבר מהטיפול הראשון אז עשיתי והכל היה מוכן.
    כנראה שלכל דבר יש סיבה, בטיפול הראשון של ההזרעות קיבלתי גונאל אפ 75 כל יום ולאחר כמה ימים היו לי מלא זקיקים, הפסיקו לי את הטיפול באמצע כי זו הייתה הזרעה. באותו טיפול האחות אמרה ל שאם זו הייתה הפרייה זה היה מצויין. אז עכשיו כבר ידעתי מה הכמות שאני צריכה.
    בכל מקרה הרופאה רשמה לי לקחת פיוריגון 75 ולא גונאל, אני מקווה שזה ישפיע אותו הדבר.
  • הי מרגו יקירתי, את צודקת אבל זה עדיין מעצבן. אני לא בחרתי להיות שם... הם כן ומי שבוחר במקצוע הזה חייב להיות בן אדם אמפתי. אנחנו לא דורשות יותר מדי.
    את אצל רופא פרטי? או שאת מטופלת ברפואה הציבורית?
  • בהחלט יש רופאים מעולים שם:-)

אני לא מטופלת אצלו בפרטי .. הוא לא מקבל פרטי
    אני מטופלת אצל המנהל מחלקת ivf פרופסור לולנפלד!
    פשוט מקצועי ומדהים ..

• אני לא אצל רופא פרטי , הוא מקבל אצלנו במרכז בריאות אישה. מבינה מאד את הרגשה שלך, אם באמת מאד קשה לך איתה אז באמת עדיף שתחליפי אותה.

/]
  • מרן, אזה כיף שיש לך את האופציה להחליט אצל מי את רוצה להיות מטופלת ברפואה הציבורית!!.
    מרגו, זו בדיוק הבעיה שאני לא יכולה לבחור רופא, כי כל פעם זה רופא אחר...
    טוב נקווה שזו תיהייה פעם ראשונה ואחרונה אמן אמן אמן!!
  • זאת בדיוק הסיבה שבעלי התעקש שנעבור רופא, זה כל כך עצבן אותו כל השטויות האלה שהוא פשוט לא הבין איך דברים מתנהלים בצורות כאלה ועוד בנושא כזה... אני מקווה שזו פעם אחרונה ולא תצטרכי לפגוש בה שוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה