היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני קודם כל מתנצלת על האיחור בהודעה, היה לי יום עמוס... מה שלומך? אני רוצה לאחל לך בריאות לקטנטנים שלך, ולך הרבה כוח
5 תגובות
עמוד 1
שיואוווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייבת לציין שאני ממש מתרגשת... דבר שלא ציפיתי שיקרה, אבל ברגע שהפורום מוצף הודעות ופתאום גם לי יש גמדה קטנה ומתוקה ....(שנה שעברה לא השתתפתי במשחק.. אפשר לשים לב לחסך הנפשי הענק שנוצר..
האמת שאני לא אוהבת מאסטרשף... אז מבחינתי אין מה לראות היום בטלויזיה
אבל את כמובן תהני
גם לי לקח זמן להיכנס לזה... ועכשיו אני צופה "באדיקות" איזה 5 תוכניות, אז כבר הולכת עם זה עד הגמר...
תודה בובה
מכיוון ולענקית היפה שלי ולך יש מכנה משותף!!!! שתיכן אימהות מדהימות לתאומים!!! החלטתי להגיב ולומר לילה טוב ורצוווווף שינה מתוקה גם לך!!!