היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האמת... הרבה מאוד זמן אני רוצה לכתוב להשתתף ולהתיעץ איתכן מקווה שסוף סוף אתחיל להיות פעילה כולכן כלכך תומכות ועוזרות. אז אספר בקצרה עד כמה שניתן את סיפורי בתחילה חשבתי שמקומי בפורום טיפולי פוריות אבל אני רואה שגם כאן הבנות עוברות הזרעות וכו' ומה זה בעצם משנה הכותרת...
    אז קצת על עצמי אני נשואה כשנתיים וחצי מנסים בערך שנתיים בשנה הראשונה לא ממש ניסינו אלא יותר לא שמרנו הייתי סטודנטית בשנה שניה ואמרתי אם יבוא יבוא בשנה האחרונה ניסינו יותר ברצינות תוך כדי עשינו קצת בדיקות שכולן יצאו תקינות גם אצלי גם אצל בעלי. נשלחתי להייעצות אצל מומחה פריון עברתי צילום רחם שבו התגלתה חצוצרה אחת סתומה שנפתחה במהלך הצילום עצמו. נשלחנו בהמלצת הרופא לנסות טבעי שכן אחרי צילום הרחם הרבה פעמים הרבה דברים משתנים ומסתדרים מעצמם ולאחר חמישה חודשים בערך חזרתי למומחה הפריון והוא החליט על הזרעה ספונטנית פתאום באותו החודש על בסיס טבעי הזרעה שלא הצליחה אחריה עברתי הזרעה נוספת ותוך כדי שאלנו בעלי ואני מה בעצם הדרך?? כמה נסיונות טבעיים ומה ההמשך ומה בעצם דעתו הוא הבין שאנחנו לא רוצים "להרדם" ולעצום עיניים ואמר אם תקבלי מחזור תבואי ביום הראשון שני של המחזור אני אתן לך הורמונים לחודש הבא. המחזור הגיע אבל אני לא הלכתי אלא רק אחרי כשבוע לא הייתי בטוחה שאני רוצה כלכך מהר הורמונים בפגישה האחרונה הוא נתן לי מרשם לזריקות אמר החודש תנוחו תנסו טבעי אם תגיע הוסת תקני את הזריקות הוסת הגיעה ואני לא קניתי ולא התחלתי להזריק... משהו בתוכי לא היה שלם עם זה והאמת אני גם מתה מפחדדדדד מיליון שאלות שצצות מה מי איך??? כואב לא כואב? איך זה הולך? מה להזריק לבד????
    בקיצוררר מתנצלת על האורך מודה למי שקראה רציתי לתת קצת על עצמי על מנת להצטרך ולהיות חלק מכן...
    אז מה אתן אומרות?? זריקות???
8 תגובות
עמוד 1
  • נעים מאוד! לדעתי אם אין בעיה ידועה את יכולה להמשיך הזרעות על ביוץ טיבעי. כמה הזרעות כאלו עשית?
  • היי מתוקה!! קודם כל ברוכה הבאה לשהות הכי קצרה שיש!!
    אני ממש מבינה אותך...כם אני ובעלי מנסים כבר שנתיים!! בהם עשינו את כל הבדיקות רק שבשונה ממימך הכל תקין אצלי אבל אצל בעלי יש בעיונת קטנה(3 אחוז מורפולוגיה)...אחרי שלושה סיבובים של איקקלומין...ואכזבות רבותתתאנו מתחילים החודש הזרעה שכוללת השבחת זרע והזרקות....גם אני מממממש פחדתיייי..שמא זנ יכאבב וזה..אבל זה שטיות!!!!!! ממש לא כואב ... אני במקומך הייתי חושבת טיפה אבל אין מה לעשות מרוב שרוצים את הילד הזה את מוכנה לעשות הכללל כולל הורמונים והזרקות..תהיי קשובה לליבך..
    אם החשש זה פחד..אין לך ממה לפחד..

המון בהצלחה מותק:)
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • היי חמודה וברוכה הבאה!!! אני מאד מבינה לליבך, בהתחלה הנושא מאד מבלבל.. אבל... באמת שהשד לא כזה נורא, לזריקות עצמן מתרגלים והן באמת לא כואבות וההזרעות בטח שלא. זה באמת באמת תלוי רק בך ובאיך את מרגישה, אף אחד לא יכול להגיד לך מה נכון לך

• היי מאמי...

אני מבינה את החששות ואת הפחד שלך...
    גם אני כרגע לפני טיפול הפרייה ראשון ואני חוששת נורא
  • ברוכה הבאה
    מצטרפת פה לחברות השד באמת לא נורא גם אני קיבלתי פיק ברכיים ששמעתי שאני צריכה לעבור טיפולי הפריה ונלחצתי מאוד מהזריקות אבל התרגלתי וזה באמת לא כואב קצת אי נעימות אבל אנחנו חזקות ושורדות את הכל למען המטרה! שיהיה בהצלחה!
  • ברוכה הבאה
    מצטרפת פה לחברות השד באמת לא נורא גם אני קיבלתי פיק ברכיים ששמעתי שאני צריכה לעבור טיפולי הפריה ונלחצתי מאוד מהזריקות אבל התרגלתי וזה באמת לא כואב קצת אי נעימות אבל אנחנו חזקות ושורדות את הכל למען המטרה! שיהיה בהצלחה!
  • ברוכה הבאה
  • תודה רבה לכולכן על התגובות והעידוד אתן ממש מחזקות אותי והפעם כשיגיע המחזור אני אדע שאני הולכת על זה בכל הכוח הרגשתי עם עצמי שאולי אני צריכה עוד חודש כדי להתבשל עם עצמי ולעכל שאנחנו עולים שלב. אמנם כביכול אין בעיה שניתן להצביע עליה אבל כבר הבנתי שטבעי זה כנראה לא יקרה ואמנם אני מקבלת מחזור כמו שעון אבל ממה שאני מבינהאחרי כמה חודשים שחפרתי קצת יותר לעומק נראה לי שהביוץ שלי קצת חלש או אולי קצת מוקדם והביצית לא בשלה לא יודעת להסביר פשוט גיליתי שהוא גם נופל מוקדם משחשבתי וגם למשל בחודש השני שעשינו הזרעה הייתי במעקב זקיקים היה יום ראשון זקיק 13 הרופא אמר בטח ביום חמישי יהיה הביוץ. חזרתי אחרי יומיים יום שלישי וכבר ראיתי עוד לפני שהגעתי אליו לפי הבדיקות דם שאני כבר ממש בתחום הקריטי ואכן הוא אמר יאאלה עושים היום. אז אני שואלת אתכן מה יכול היה להתפתח מזקיק 13 תוך יומייםהרי זה לא הגיוני... שאלתי את הרופא והוא אמר שהטבע יודע מה הוא עושה... לא יודעת... שוב יצא לי ארוך מתנצלת אני פשוט פתאום מרגישה שיש מקום לחשוב "בקול רם" ואולי לשמוע דעות שונות ועצות אז תודה לכן מראש!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה