מתנצלת מראש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כפי שאתן רואים אני אחת מכן ומתנצלת מראש שאני חסויה
    אני ובעלי מנסים להכנס להריון מעל שנה ( קרוב לשנה וחצי)
    יש לנו בבית ילד/ה
    עם הילד/ה לקח לנו שנה וחצי עד שנקלטתי..
    מאז שהתחלנו בניסיונות להביא ילד שני אני ובעלי היינו מקיימים יחסי מין יום כן יום לא על מנת לא לפספס ביוץ
    החודש שעבר בקושי שכבנו כי פעם הוא היה עייף, פעם נרדם או משהו אחר...
    גם החודש פספסתי את הביוץ אתמול הוא חזר מעבודה דיברנו על כמה שאנחנו רוצים עוד ילד..
    בסביבות 9 הוא נכנס לנוח ואמר תעירי אותי ב 10 וכמובן שלא התעורר!
    והיום הוא אומר לי מחר מאמי, כאילו מה זה לפי ההזמנה
    וכל חודש אני מפספסת ביוץ ואני גם לא בידיוק יודעת מתי אני מבייצת כי כמו שאמרתי פעם היינו עושים את זה יום כן יום לא ( סליחה על התיאור)
    ב 3 חודשים האחרונים יוצא לנו בקושי פעמיים בשבוע
    והוא כמוני נורא משתוקק לעוד ילד.
    והכי מבאס שאני גם לא נקלטת
    בהיריון ראשון עברתי טיפולים ובסוף נקלטתי טבעי ולקח שנה וחצי
    וגם עכשיו אנחנו מנסים כמעט שנה וחצי..

הייתי חייבת לשפוך את הלב
19 תגובות
עמוד 1

• האמת אני יכולה להבין אותו וגם אותך... אני מנחשת בלי כמובן לדעת מה קורה באמת... אני מניחה שקצת אבד לכם התשוקה שזה פך יותר משהו אוטומטי למען מטרה אחת :ילד... גם גבר מתעייף מזה ...תני לו מנוחה ואל תלחצי ,תהפכי את זה שוב למשהו עם תשוקה וכיף...תזמי אבל אחרת...לא כי את אמורה לבייץ אלא כי את רוצה אותו ...ובעניין הניסיונות...הייתי הולכת לבדוק למה את לא נקלטת...יש לי חברה שלא נקלטה שנתיים ולא הבינה למה וכל פעם התאכזבה ועם ילד ראשון לקח לה משהו כמו 3 חודשים להקלט והפעם ממש לא ...אחרי שכבר נמאס לה היא בדקה הכל ...ו ...היה לה חוסר איזון הורמונלי ולא היה לה ביוץ בכלל. לכן לכי להבדק . זה גם יעזור לך בזוגיות
  • היי התגובה של eski מאוד לעניין ואני מחזקת כל מילה שלה. בעיקר בעניין בירור הורמונלי כי ידוע לי שיש כדורים הורמונליים שניתן חבקש מהרופא שלך והכדורים האלה מעודדים את הגוף לבייץ כמעט כל יום.הציעו לי בעבר כדורים כאלה אבל לא בדיוק רציתמ עוד ילד אז.. תבדקי את האפשרות הזאת בנוסף לכל עניין היוזמה הרומנטית עם בעלך ולא טכנית כפי שהיא הפכה להיות לצערינו.. במקרים של סקס למטרה מסויימת אף אחד לא נהנה להחתים כרטיס..לא את ולא בעלך.. לכן כמה שפחות לחץ וכמה שיותר תשוקה וחשק יעשו את זה הרבה יותר נעים לשניכם. בהצלחה.

• מבאס שזה שהופך לכמו מכונה
    נכון שאתם רוצים ילד אבל ככה... את גם לא מצליחה וגם מפספסת משהו עם בעלך
    תשחררי קצת
    תנסי להכניס קצת פלפל ליחסי מין
    כל אחת ודרכה היא
    ובמקביל לכי באמת למעקב זקיקים כדי לדעת מתי הביוץ
    בהצלחה

• אני יודעת מי את בוודאות
  • או שאת יכולה לקנות את בדיקות הביוץ ובעזרתן לאתר את הימים..
  • קודם כל חיבוקים..
    דבר שני, למה כל החודש יום כן יום לא? זה בהחלט מכסה אבל גם מאוד קשה...
    תקני מקלוני ביוץ ותבדקי, לי זה עזר.

המון בהצלחה וזה יגיע!!!
  • אהובה, אני ממש מבינה אותך!

• עשיתי פרופיל-הורמונלי: ב.דם.

ולגבי חיזוק המע'-פוריות: היינו אצל אייל פוליטי (יש לו אתר),נתן לנו חליטות תה סיני (מחברת זן-צמחים,מותג הכי ידוע בתחום), לי מחממת ולבעלי ממזגת. לדעתי הוא עבר מצפת לפ"ת.

וברוך-השם הצלחנו.

אבץ אצל הגבר טוב לפיריון: אגוזי-מלך.

מאמינה שהכל טוב בע"ה
    shira

• תודה אהובות
    עשיתי מעקב זקיקים פעמיים ולא עזר
    עשיתי פרופיל הורמלי והכל היה תקין
    בהיריון הראשון אני גם השתמשי בערכת ביוץ וזה לא עזר
    עשיתי הזרעה שהיא נכשלה, הייתי לוקחת אקוקלומיו ולבסוף נכנסתי להריון אחרי צילום רחם טבעי.
    חשבתי לגשת לרופא פוריות ולהתייעץ איתו ובכלל אולי להתחיל טיפולים.
    ממש מתסכל
  • הי ממי לצערי יש לי המון ידע....אם תרצי תפני אלי בפרטי
    הלחץ לא עוזר בכלל רק הורס כל חלקה טובה ואף אחד לא נהנה להחתים כרטיס וזו הסיבה של בעלך...

יש מקלונים כמו ערכת הריון שמזהה את הימים הפורים וכמו כן תנסי אצל איל פוליטי הוא ומקסים
    שולחת לך מלא

• אני מרגישה איתך בנוח,בסדר?

הצילום-רחם ניקה לך את הרחם ואיפשר קליטה-טיבעית מהממת,חמסה.
    זאת דעתי,מנסיוני.

השאלה שלי,האם ניתן לעקוף צילום-רחם? האם ישנו הליך-אחר,שגם מנקה?
    נראה לי שהייתי מתייעצת אם הייתי במצב דומה עם אייל-פוליטי,שהחליטות שלו הכשירו לי חמסה את הרחם לקליטה-מוצלחת.

אצלי הגרידות (לפני כל בת) איפשרו זאת, לא-עשיתי צילום-רחם..(היו היריונות-צעירים,ללא-דופק,היום אני יודעת,כי היו פיקים של עומס בחיי..ייתכן,שבשל כך לא-הצלחתי להחזיק היריונות).

גרידה=צילום-רחם,פשוט מנקים.
    shira

• מאמי שולחת לך מיליוני

• תודה בנות
  • מלבד מעקב זקיקים שאני ממליצה לך לעשות אצל הרופא ולא רק בערכה אני יודעת שבהריון השני שלי לא הצלחתי להיקלט ואחרי שהרופא שלי בדק לי ותיזמן לי במשך חודשיים ולא עבד הוא שלח אותי לבדיקה בבי"ח בה בודקים אם יש "סתימה".
    בעצם מזריקים לך דיו לשחלות אם איני טועה.
    בכל אופן זו בדיקה לא קשה עם הרגשה קצת לא נעימה של כאבי מחזור אח"כ ולא יותר מיזה.
    היתקון שלה שאפילו אם לא מגלים "סתימה" כלשהי לעיתים זה משחרר בזמן הפעולה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה