חייבת לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בכמה דברים.. דבר ראשון אין לכן מושג כמה אני עצבנית! אני פצצה מהלכת כולי גוש עצבים... מסכן בעלי אני מתפרצת כל הזמן וזה ממש לא מתאים לי, אני ממש לא יכולה לסבול את עצמי ככה (אני גם מתנצלת אחר כל אבל עדיין...) ...... איכס..... דבר שני, תמיד לפני מחזור יש לי גלי חום (זה משפחתי אצלנו) וגם הזעות בלילה.. וזה כבר התחיל וזה מה זה מבאס אותי, יש מצב שזה לא קשור למחזור? אולי מההורמונים? מישהי חוותה? וגם, האמת, החודש אני מזה מותשת, אין לי כבר כוח לכל התהליך הזה, אני מאד מפחדת להתאכזב שוב החודש כי באמת אין לי מושג מאיפה אני אביא את הכוחות הנפשיים..... אוףףףףף..... מה עושים???

21 תגובות
עמוד 1
  • היי יסמין...
    אני ממש מבינה אותך! גם אני נורא עצבנית בימי ההמתנה הארוכים הללו..
    תביני שאני בנוסף אדם עצבני מטבעי מסכן בעלי!!!
    את בעצמך אמרת שתחושות טרום וסתיות לא מעידות על שום דבר ואני מזכירה לך זאת!! תהיי אופטימית הכל יכול להיות!!!
    מתי את אמורה לקבל? יש כבר איחור?
    מאחלת לך בשורות טובות ו- גדולה עוד החודש!
  • מתוקה אני ממש מבינה אותך כי גם אני באותה סירה כמוך אפשר להבין אותך ואין מה לעשות גם ההורמונים משפיעים וגם הציפייה להריון הכול בתוך מערבולת ואנחנו מתפרצות ללא גבולות אבל צריך להבין שאין מה לעשות ואנחנו צריכות המון המון סבלנות זה קשה אבל אין מה לעשות בדיוק עכשיו חזרתי ממעקב זקיקים אני מחזירה מוקפאים החודש על מחזור טיבעי וזו פעם רביעית שאני מגיעה לאולטרסאונד ולא נראה ביוץ הרירית יפה בגודל 10 מ"מ אבל היום יש זקיק מוביל של 25 והטכנאית אמרה לי נקווה שלא יהפוך לציסטה הריי אם זה יהפוך לציסטה לא תהיה החזרה עד שהציסטה תעלם אוף אני מאוכזבת הדמעות לא מפסיקות לרדת ואת כול העצבים כמו שאת אומרת הוצאתי על בעלי
    אני עצובה מאוד ומקווה שלשתינו יהיה בסדר
  • קודם קבלי
  • אולי תעשי בדיקה , בשביל להוריד את מפלס הלחץ . לגבי גלי חום אין לי מושג , אולי זה קשור ואולי לא. את כבר באיחור??

/]
  • בננות אתן מהממות, תודה רבה על כל התמיכה זה ממש עוזר. לא רק שאין איחור עדיין יש לי עוד שבוע לחכות!!!! זה לא זז....אוריני כולי תקווה שהזקיק המדליק יבייץ לו!!!! חן הלוואי שהחודש תתבשרי גם את במתנה מהממת, מרגוש אמן וסוף סוף תשברי לנו על בטא מדהימה, שיננית תודה אהובה, מקווה שתקומי בקרוב מהשמירה ואל תשכחי שאני בעד איתי!!!!! נשיקות לכן

• תודה רבה ג'יסי. בשורות טובות

/]
  • מבינה אותך ממי גם אני משתגעת מההמתנה הזאת פשוט מחרפן אומנם נשאר לי יומיים אבל עדיין מרגיש נצחחח ומפחיד אותי להתקרב לזה מפחדת להתאכזב וגם לי יש סימני וסת מקווה שהמכשפה לא תגיעעע תיהיה חזקה ב"ה שתיהיה לנו תוצאה חיובית החודש אמןןן
  • מבינה אותך ממי גם אני משתגעת מההמתנה הזאת פשוט מחרפן אומנם נשאר לי יומיים אבל עדיין מרגיש נצחחח ומפחיד אותי להתקרב לזה מפחדת להתאכזב וגם לי יש סימני וסת מקווה שהמכשפה לא תגיעעע תיהיה חזקה ב"ה שתיהיה לנו תוצאה חיובית החודש אמןןן
  • קודם כל תרגעי וקבלי חיבוק 
    אצלי באופן קבוע בדיוק 5 ימים לפני מחזור יש כאבים ברגל ימין ואז אני יודעת שבעוד כמה ימים אני יקבל וכך גם אצל אמא שלי ואחותי
    לאחר ivf כמה ימים לפני הבטא שוב אני מרגישה את הכאב ברגל בצד ימין התחלתי לבכות כל כך ולהתייאש מהטיפולים לא היה לי כוחות היתי בדיכאון והפסדתי וחשבתי כבר איך אני מתחילה טיפול שני.
    5 ימים לאחר מכן הגיע יום הבטא הלכתי מבואסת והרגשתי את המחזור בפתח
    לא היה לי כוח ללכת אבל היתי חיבת כדי לדעת אם אפשר להפסיק את הנרות תמיכה
    להפתעתי קיבלתי בטא 400 ולא האמנתי!
    יקירתי אני יודעת שזה קשה אבל אל תפסידי באמת לרוב הבנות יש תסמיני מחזור וזה הריון
    יכול להיות שזה שלילי ויכול להיות שזה חיובי . מה שלא יהיה בסופו של דבר זה יגיע אליך.
  • ג׳סי , הלוואי הלוואי הלוואי שזה יגיע לך ולכל מי שמחכה החודש!!!
    אני יודעת כמה זה קשה לאסוף את עצמך כל פעם מחדש ולהמשיך קדימה כאילו כלום לא קרה.
    אצלי אתמול התקווה התפוצצה לי בפנים ,שוב,עם מחזור קשה ביותר ושוב מתחילה גונל f...

אז כמו שאמרתי קודם, אמן אמן אמן שחלק מאיתנו תהיינה מאושרות כבר החודש

Boten
  • סיני, את עם הזרעות?
  • חברה יפה קודם קבלי מיליונים של והמון חיזוקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני באמת מבינה אותך...
    ומאוד מעריצה אותך על הסבלנות והכוח שיש לך לעבור את הטיפול הזה קודם פעם מחדש!

מאחלת לך הזרעה אחרונה וחביבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • מתוקה עכשיו אני רואה את ההודעה

אני מקווה שאת כבר אחרי התחושה הלא נעימה.
    את בטוחה שאת חזקה,אופטימית ושמחה
    בעזרת השם תבשרי לנו בשורה משמחת.
    ובכל מקרה תמיד תאמיני שכל עכבה לטובה והזמן שלך יגיע .
    מחזיקה לך מלא
  • בנות אהובות, איזה כיף שאתן כאן!!! תודה רבה על כל התמיכה, הייתי מאד עסוקה היום בדברים כיפים אז היום עבר הרבה יותר רגוע... מקווה לכל מי שהתאכזבה החודש שזו תהיה האכזבה האחרונה. טליה הסיפור שלך הוא אחד המעודדים ששמעתי חחחח

• לולי, כן, אני עם הזרעות..

Boten
  • המצב שאת נימצאת בו זה בדיוק החושך לפני עלות השחר...אני זוכרת את עצמי בתקופה אחרי ההפלה(בשבוע 12) שבורה כל-כך בלי נקודת אור ובשנתיים שאחרי ההפלה לא הצלחתי להכנס להריון וכמה דמעות וכל רופא שהלכתי אליו לא מצא בעיה...כל כך פחדתי אז...ואז בלי שום הכנה המחזור מאחר עושים בדיקת דם...חוששים מעט ומריצים סרטים הלוך ושוב...תוצאות הבטא מגיעות ומס' 60 משנה את חיי....היום היא בת 3 וחצי..הייתי מעלה לך תמונה כדי לשמח אותך אבל אני לא יודעת אך...הזמן הזה שאת נימצאת בו הוא לא פשוט אני בטוחה שהבשורות הטובות יגיעו אליך...רק לא להתייאש! ולגבי התחושות אני חושבת שאין ספר שבו כתוב במדויק מה הם התחושות בתחילת הריון ברור לי שכל אישה מרגישה אחרת...
    תנסי לא לחשוב הרבה...ובעיקר תעסיקי את עצמך הרבה כדי שהזמן יעבור.
    בהצלחה רבה

רבקה
  • רבקוש איזה מעודדת את! תודה אהובה

• סיני, כמה הזרעות עשית עד עכשיו? ידועה בעיה כלשהי?
    בהצלחה!
  • יסמינושששששששששששששש

יהיה בסדר, אני כ"כ מחזיקה לך אצבעות!!!בע"ה שהחודש הזה הוא שלך
    תעדכני והמוני הצלחות וחיבוקים
    נשיקות
  • אהובה, ליבי איתך!!
    ממש נקרע לי הלב , בדרך כלל את כל כך אופטימית ומפזרת תמיד שמחה...

מאחלת לך שזה יהיה הסבל האחרון שלך!
    מכל הלב!!!

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
  • לולי, פעמיים הזרעה טבעית, פעם אחת איקקלומין ופעמיים גונל f...
    לא מצאו אצלינו שום בעיה, אנחנו לצערי מהלא מוסברים....

Boten
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה