-
בחיים לא נתתי ברזל אבל יו איזה הבדל במחיר
נורא יקר
אין לכם את האופציה לבקש מרשם באתר קופת החולים? אני מבקשת באתר של מכבי ושולחים לי תוך יום ואני מדפיסה וניגשת לבית המרקחת וזה תופס
-
לא ידעתי שאפשר לבקש במכבי מרשם דרך האתר))) צריך לנסות להשתמש בזה)
-
מה את בשוק? תתחילי לחשוב ירוק
זה ידוע!!!!!! סופ פארם גניבם אני כבר שנים לא קונה שם
פייס: ortal_hori
-
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
כמה שנים פירנסתי את הרשת הזאת ....לא עוד
-
את בשוק ????????????????..
כאשר שלחו למיכל בפעם הראשונה ברזל בטיפת חלב, הלכתי ישר לסופר פארם ושילמתי 40 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחר כך נודע לי שעם מרשם מרופא זה עולה 15
-
זה ידוע... לפני שבועיים אחותי רצתה לקנות אגיסטן בייבי בסופר פארם, עלה לה 32, אמרתי לה שבבית מרקחת קופה בטוח יעלה פחות, וכשהייתי בקופה, כי ניצן היתה חולה, קניתי לה ב-21.9...
אלי, תן בי את השלווה
לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
האומץ לשנות את אשר ביכולתי
והתבונה להבחין בין השניים
הזורע חיטה דואג לשנה,
הנוטע עצים דואג לשנים,
המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
-
ידוע ידוע.
רק כשיש מבצעים מטורפים שווה לקנות שם, וגם אז רק מוצרים ספורים.
וזה נכון לגבי ה-כ-ל. טיטולים, בקבוקים, מוצצים. בהכל יש הבדל של מינימום 10-15 ש"ח בין רשת המזון שאני קונה בה בד"ב לבינם.
נצלנים. למי ששומר על הארנק אסור לקנות שם.
-
קונים במבצעים בעיקר בסופר פארם
-
נכנסתי לשם רק בגלל הקופונים שיש עכשיו. ובמילא בית מרקחת אז כבר אמרתי ילה הזדמנות. מזל שלא קניתי