יש לי בעיה אני מפחדת לנהוג עם הקטנה לבד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היא ממש צורחת בנסיעות, ואני כמובן כולי נלחצת ולא מסוגלת לעשות כלום כי היא בסלקל במושב האחורי (הבנתי שככה הכי בטוח), שמתי את המראת דובי הזאת משילב שמאפשרת לי לראות אותה פחות או יותר. אבל אני לא מרוכזת בנהיגה ככה. בקיצור, אפילו נסיעה של 5 דקות לרופא איתה זה סיוט! אני מוצאת את עצמי כבר מעדיפה ללכת ברגל עם העגלה ושיקח לי 20 דקות חצי שעה ולהגיע רטובה, רק לא לנהג איתה לבד ברכב!
6 תגובות
עמוד 1
  • אני זוכרת שהיו כאן כמה בנות עם הבעיה הזו...לא זוכרת מה הן עשו, חלק פשוט לא נסעו כמעט בגלל זה
    פייס: ortal_hori

• יואו שקד שלי היתה כזו בדיוק, איך שהכנסתי אותה לסל קל, היתה פוצחת בצרחות רמות
    ואכן לא פשוט לנהוג ככה, אבל לא תמיד יש ברירה, אפילו כרמל שישבה לידה לא הצליחה לגרום לה להפסיק לבכות... בשניה שהיתה יוצאת מהסל קל היתה מפסיקה...
    לאט לאט למדתי לנהוג ככה, כי אין ברירה...

בגיל שנה כשהעברתי אותה לכיסא עם הפנים קדימה, פתאום נהיה שקט...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• כשהקטנה שלי הייתה בת חודש עשיתי תאונה

• יכול להיות שלא נוח לה בכסא....
    את יכולה לקחת מגבת מקלחת, גלגלי אותה ושימי מתחת הכסא רכב צמוד למשענת של הכסא זה משנה קצת את הזוית שכיבה.
    מעבר לזה - אם יש לך אפשרות לנטרל את הכרית אויר הקידמית - לכי על זה (אני יודעת שלא ממש ממליצים על זה אבל בעיני לנסוע ברכב כשתינוק צורח מאחור זה הרבה פחות בטיחותי לאמא הנוהגת והדואגת שפשוט נטרפת מהבכי שהיא לא יכולה בשום דרך לעזור לו....)
    בת כמה היא?

• גם הגדול שלי היה כזה...

אני הייתי מציעה לך לשים אותה מקדימה... ברגע שאת נוהגת לא מרוכזת אז זה הרבה יותר לא בטוח מאשר לשים אותה מקדימה...

אני מאוד מבינה אותך

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם עידו היה בוכה בסלקל, אבל זה היה ממש בהתחלה כשהוא נולד.
    אני גילגלתי חיתול בד, והנחתי אותו מתחת לגב התחתון שלו וזה עזר.
    וגם אני בעד להעביר את הסל קל קדימה אם אין בירה.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה