מה שלומך היום?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יעלי יקרה!

מה שלומך היום?

איך הילדודס?

היד שלך שרדה את המפגש עם הסיר החם?

מה את מספרת לי על עצמך? מה את אוהבת?

הייתי מאודדדד שמחה להגיע אליך לטיפול בציפורניים המזעזעות שלי, אבל אני קצת רחוקה... (יצא רמז קטן, לא? )
    אבל אולי בהזדמנות...

5 תגובות
עמוד 1
  • קפיץ קפוץ...
  • שלום לך מתוקה
  • כוססת כפייתית

מה את אוהבת, בכיוון של מה לשים במשלוח מנות?
    מה הילדים אוהבים...

שיובלי ירגיש טוב, זה הכי חשוב
  • תקשיבי... ישבתי קודם וכתבתי 10 דק' תגובה מפורטת על דברים שאני אוהבת בתחום האוכל, כי רשמתי לך שנראה לי לא לעניין לבקש משהו אחר.
    ואז מחקתי את התגובה, כי אני יודעת שאם תביאי את הדברים האלו- אני אוכל, ולא בא לי לצאת פרה...

אז אם אפשר לבקש שלא יהיה אוכל במשלוח... כי באמת שלא צריך... אני מודעת לזה שזה אומר שהמשלוח יהיה קטן, אבל לא אכפת לי בכלל! כי אם זה אומר אוכל שאני לא אוהבת- אז הוא לא יאכל ומעבר לזה שחבל על האוכל- אני לא סובלת לזרוק אוכל.. ואם זה אוכל שאני אוהבת- אז אני סתם אתבאס אח"כ שאכלתי...

בגלל שמצוות המשלוח מנות- עוסקת באוכל אעתיק לך מהתגובה שמחקתי 2 חלקים קטנים, כדי שתקיימי את המצווה
  • מקפיצה, כי יש לי הרגשה שלא קראת....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה