הלוחשת לתינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש כאן מישהי שיש לה את הספר ומוכנה להשאיל לי?

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
7 תגובות
עמוד 1
  • לי יש את הספר הוורוד (זה שכבר אחרי שהבעיה כביכול כבר קיימת- איך לפתור אותה)

אני יותר מאשמח להשאיל לך אם את צריכה

גרה בבני עי"ש (ליד גדרה)
    בעלי עובד בצומת ביל"ו ליד רחובות

• יש לי את הורוד יכולה לשלוח לך
  • איזה מתוקות!!!!!!

מה זה הורוד? יש כמה ספרים שמדברים על תינוקות???

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • תסתכלי באינטרנט אם הורוד יעזור לך ביום רביעי,
    בבוקר אני אשלח לך אותו בדואר רשום
  • איזו מותק את!

איפה את גרה? אולי אוכל לבוא לקחת....

• רחוק ממך:)
    נהריה..
    באמת שאין לי בעיה לשלוח בכיף.
    רק תבדקי שלזה התכוונת נראה לי יש את הכחול והורוד
  • גם לי יש את הוורוד אם את באה למפגש בעזריאלי אביא לך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה