פוחדת ללחוץ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אתמול הייתי אצל הרופא והוא בישר לי שיש לי מחיקה 80% ופתיחה של 2 אצבעות
    (בלי צירים)
6 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שאני יודעת אין חוקים.
    הלידה יכולה להיות עוד כמה ימים מחר שבוע.
    לגבי השירותים נראה לי זה יותר בראש שלנו גם אני פחדתי
  • אין מה לפחד ללחוץ כל עוד אין צירי לידה אל דאגה

• חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי עם משינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמעתי על נשים שסחבו ככה שבוע (לא יודעת על יותר) ולדעתי לא כדאי ללחוץ בשירותים אבל אני לא יודעת בוודאות.

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • ב"ה

חחחחחחחחח................... זה מצחיק כי נראה לי שכולנו פוחדות גם אני פחדתי בזמנו ואז חשבתי איך התינוק יכול לצאת כ"כ מהר לא נראה לי אפשרי

• זה מנחם לדעת שאני לא היחידה שמסתובבת לה עם פתיחה...
    אולי העוברית תגיב למשינה במוצ״ש ותעשה צירים...
    עד אז, אין לה שום אישור לצאת!!! אחסום את היציאה
  • הי מותק!
    אצלי לאחר יממה של פיטוצין התפתחה פתיחה של חצי... כך שממש לא חוויתי אבל ממה ששמעתי זה בהחלט אפשרי לסחוב ככה כמה זמן.
    מקווה שהצבת המחסומים תעשה את העבודה ושתהני במשינה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה