חולים :( עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל המשפחה עם וירוס כבר 3 ימים. חוץ מהילד הגדול שהוא היחיד שמסתובב פה שמח וצוהל

11 תגובות
עמוד 1
  • שמעתי שלשים בצל ליד המיטה עוזר לצינון.

תרגישו טוב
  • תודה!
    עוזר גם לאף סתום או רק לנזלת? לחתוך לחצאים או לרבעים? שמעתי 2 גרסאות...

והוספתי עוד פרטים בשאלה

• טיפות שמן אקליפטוס, מכשיר אדים, בצל ליד המיטה, ..
    לחמם טוב טוב את הרגליים.
    כל מה שטוב לילדים טוב גם לנו..
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
  • לא הוא. זה חני. יש לה נשימות קצת קולניות בגלל הליחה. היא אמרה שזה או אינהלציה או בסירופ. אין לנו אינהלציה אז היא נתנה סירופ. ואמרה שזה יעזור לשיעול.. נשמע סביר?

מינון 2.5 פעמיים ביום זה סביר? איך זה שאין שום דף הסבר בקופסה של התרופה?? תמיד אני בודקת שזה מתאים לסיטואציה שמתוארת בפתק..

• תרגישו טוב
  • יצאתי מבולבלת מכל השאלות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • דבר ראשון זה העלון לצרכן של דנלון

דבר שני אם את צריכה אינהלציה יש לנו, בעלי יהיה מחר בערב במרכז העיר אז תגידי לי היום אם את רוצה להשאיל.

את הבצל את יכולה לחתוך לשניים ולשים ליד המיטה.

אדים יכולים לעזור ואינהלציה של מי מלח יכולים לפתוח לך את האף, אם אין לך מכשיר אדים חמים את יכולה להרתיח סיר ולנשום את האדים שלו, או לסגור את הפקק בכיור של האמבטיה לשים המון מלח בכיור ומים רותחים ולנשום את האדים בחדר הסגור.

תרגישו טוב!!!

• את התרופה אני לא מכירה . בצל עם הקליפה לחתוך לחצאים או רבעים , להניח על צלחת ממש קרוב לראש/פנים בשינה. מניסיון עוזר... מרק עוף , סלט עם המון שום
  • מי מלח עם מזרק להתיז לתוך הנחיר ולסתום את השני ולהפך. מותר בלי הגבלה
  • החלמה מהירה לכולכם!!!

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• תודה בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה