כמה לשלם לה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הבת של השכנה שלי- דלת מולי, בת 12, שמרה על הילדים כמעט שעתיים כאשר כבר ישנו..

אני רוצה לשלם לה אבל לא יודעת כמה....
    40 ש"ח ?, 50 ש"ח ?
13 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי משהו כזה.
    בד"כ סוגרים על משהו כזה קודם.

כשאחיין של בעלי שמר על הילדים (היה בן 13) כשאיתמר ישן ויונתן היה ער נתנו לו 25 שקל לשעה. אבל צ'יפרנו אותו בכיף כי הוא משפחה (הוא היה מוכן לעשות את זה בחינם).

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • נראה לי 40 זה בהחלט סביר

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• 40 מספיק לדעתי

• 40 זה סבבה . אני לא הייתי נותנת לילדה בת 12. לשמור אבל זאת רק דעתי
  • ד"א, בהקשר למה שגלי כתבה - על פי ארגון בטרם - מותר לילד בן 12 לשמור על ילדים מעל גיל שנתיים ולילד בן 14 לשמור גם על תינוקות.

אם הם ישנים, בד"כ לא תהיה בעיה כך או כך.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • רגע אתן רציניות????
    40?? 50????
    הילדים ישנו!!!!
    אני לקחתי על עבודה בתור משלבת עם הרבה מאד ניסיון 50 שקלים!
    ושעבדתי כבייביסיטר לקחתי 30!
    מזה ההגזמה הזו??

• 40יפה ומכובד

• גלי.... לא הייתה לי ברירה...
    בעלי תכנן בהפתעה משהו ליום ההולדת שלי ושחמתי תבוא לשמור על הילדים.
    אבל לקראת שעה 17, הזעיקו את בעלי לבית חולים,,,, גיסי ( בעלה של אחותו)
    עשה תאונה עם אופנוע.... נפל לתעלה, ריסק את היד, שבר צלעות והריאות מחוררות!!!!!! לקחו אותו לבי"ח. והיה בניתוח למעלה מ 6 שעות.
    לא היה מי שישמור על הילדים.... ובעלי כבר שילם הכל מראש ולא רצה לבטל......
    אז הילדה הזאת, הבת של השכנה, שמרה על הילדים שעה וחצי... ואז אמא שלה החליהה אותה עד שהגענו בשעה 24:30

גם אני לא ממש רציתי שילדה בת 12 תשמור..... אבל זה היה זה או לבטל הכל....

• שכולם ירגישו טוב
  • קודם כל רפואה שלמה .... אני אגיד לך למה רשמתי את זה . האחיינית שלי בת 12 והיא לא מספיק בוגרת בעיני וגם לא החברות שלה ... את מתארת סיטואציה שהיא תקינה , הילדודס ישנים , הילדה משגיחה ובעצם ההורים שלה גרים בבית הסמוך . בגלל שיש לך אחת קטנה יותר אותי אישית זה מפחיד

• גולי, נראה לי שאת התכוונת לשעה... אבל היא שמרה עליהם שעתיים אז סה"כ 40-50 לשעתיים

גם אני חושבת ש- 40 זה מספיק!

וגם אני התחלתי לעשות בייביסיטר כשהייתי בת 12 וחצי ושמרתי על ילדים קטנים ולא תמיד זה היה ליד הבית (היו באים לקחת אותי ומחזירים אותי בלילה)

אחיינים שלי בני 12-13 והם סופר אחראים, כנראה שזה גם תלוי בילדים
  • שילמתי לה 40 ש"ח. היא הייתה אצלי מ שמונה וחצי עד 10 .....

ואז הלכה לישון כי מאוחר ואמא שלה החליפה אותה !
  • טוב ששילמת לה 40 או 50 זה כמעט אותו הדבר אבל יפה שנתת לה 40. כך גם יהיה לה כיף לעשות ביביסיטר להבא ולשמור על הילדים שלך. וגם תחשבי שהאמא עזרה כל הכבוד לה שבאה ועזרה עד שחזרתם. יפה ששילמת לילדה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה