היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הייתי אצל גניקולוג מומחה באסף הרופא. הגעתי אליו בעקבות כאבי בטן. אחרי שסיים לבדוק אותי הוא אמר שאני לא בהריון והרחם בגודל רגיל ושהכאבים לא באים משם. אבל הוא אמר שיש לי זקיק 18 מ״מ בשחלה הימנית. מה זה אומר?!? פעם ראשונה אני שומעת מושג כזה..
4 תגובות
עמוד 1
לא מבינה בזה וחבל שלא שאלת את הרופא במה מדובר, אבל אציע לך כמה דברים: לבדוק את המילים זקיק 18 מ"מ שחלה בגוגל לכתוב מכתב בפורופ הרפואי לדר' ערן הוא בטח יידע לענות לך. לנסות להיות רגועה יותר- אומרים שלחץ משפיע לרעה על הפוריות- ואכן זה משפיע לרעה אצלי ואני לא מצליחה להרות. המון בהצלחה ובשורות טובות!
זה קשור לביוץ שלך, אין לך מה להיות בלחץ מצחיקה
בלי לחץ ! זקיק 18 מ"מ זה זקיק מעולה שיכול להפוך לעוברון מתוק אם תתפסי אותו בזמן ואכן יהיה ביוץ ...וכמובן שהכאבים יעברו מהר