סקר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהמשך להודעה של אמא אווזה- עלה לי רעיון לסקר:

מי שחקן הקולנוע הכי חתיך לדעתך?

מי לדעתך שחקן הקולנוע הכי טוב (שמשחק הכי טוב)?
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
9 תגובות
עמוד 1
  • אני פחות רואה קולנוע ויותר טלוויזיה - השחקן הכי חתיך בעיני הוא פטריק דמפסי (אם זה לא הובן) אני גם אוהבת את איך שהוא משחק - במיוחד בעונות הראשונות של האנטומיה.

אבל שחקן קולנוע שמשחק ממש טוב בעיני זה קווין ספייסי (בדיוק יצא לי לראות את "תעביר את זה הלאה" ביום שבת)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לא עניתי

• מי שחקן הקולנוע הכי חתיך לדעתך? אוהווווווו זו שאלה גדולה
    פייס: ortal_hori

• מתוקונת - נכנסתי לגוגל להסתכל על תמונה של קולין פארל להבין במי מדובר - עלו לי תמונות של מישהו מבוגר ממשוקף - ולרגע לא הבנתי למה את מוצאת אותו אטרקטיבי עד שנפל לי האסימון שבטעות בחרתי בגלגלת בקולין פאוול

• למרות שאני רואה הרבה טלוויזיה וקולנוע, אני לא מתלהבת משחקנים, אין לי איזה מישהו אהוב.

אני גם לא מבינה את הסגידה שיש כלפיהם בעולם. מעולם לא הבנתי.
    כשהיינו במותק של פסטיבל בחנוכה אז ישבו שתי נערות וכל ההצגה לא הפסיקו ליירר בגלל ליבי- האליל שלהן כנראה. ההצגה לא פונה אל שכבת הגיל שלהן, וככל הנראה הן במיוחד קנו כרטיסים בשביל לראות אותו. זה היה נראה לי כל כך שיטחי וריק מתוכן....

אני לא רואה בזה משהו שלילי או רע, זה הרי לא מזיק לאף אחד. אלא זה פשוט לא מובן לי.
  • אין מישהו ספציפי שאני יכולה לשים עליו את האצבע... לאחרונה ראיתי את הסדרה האוסטרלית "אהבה מלידה" ובעונה השניה והשלישית יש שחקן בשם מתיו לה נווז (matthew le nevez) שהוא בהחלט נאה בעיניי...וגם פטריק דמפסי נראה טוב...

לגבי משחק טוב... אין מישהו מיוחד שעולה על אחרים...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• פול ווקר הורסססס
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בייבי בום - אני לא חושבת שיש למישהיא פה סגידה לסילבסטר, סתם מעניין לדעת מה הטעם האישי של כל אחד, סקר סתמי וקליל

• אני יודעת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה