אני הרוגה.................. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט מתה............
    בן שלי בן שנה והוא לא יושן לילה רצוף. אני כתבתי בעבר אל בעיה הזאות ומאז לא השתנה כלום..... הוא קם כל שעה

10 תגובות
עמוד 1
  • וואו עצוב לי לקרוא את זה אבל לצירי אין לי עצות כי אני באותו מצב..נחכה לתגובות
  • גם אצלי הוא לא ישן סדיר
    אבל הייתי מציעה לך לקחת לרופא לבדוק
    אולי קשה לו לנשום בלילה, משהו חוסם לו את האוויר?
    אני בטוחה שגם הוא מתוסכל מחוסר השינה
    הייתי לוקחת לרופא לבדוק כי לא יכול להיות שקם כל שעה
    אולי יש לו נזלת ?
    ניסית מכשיר אדים קרים?
    אולי כואבת לו הבטן ממה שאוכל לפני?

ולגבי בעלך
    להתחיל לנער אותו ומהר
    אחרת תתמוטטי מהר מאד!

• ילד בריא ברוך ה' אין נזלת נושם חופשי ובטן לו כואבת הוא מרגיש טוב אפילו אדים קרים קניתי וזה לא עוזר. אני מאמינה שזה הרגל שאני ארגלתי אותו(((
    דיברתי עם איזה מרכז ליעוץ שינה הפתחות שלהם יפות שבמשך חודשיים ילד שלי ילמד לישון לבד כל הלילה בלי בקבוק רק כל התענוג הזה עולה 2000 ש"ח. ואנחנו במינוס רציני

• הי המצב אצלי גם לא מהשהוא
  • הייתם אצל רופא אף אוזן גרון?
    אני שמעתי על מישהי שהיתה באותו מצב כמוך בגלל שלבת שלה (וגם לבן שלה) היה שקד שלישי שגרם להפסקות נשימה והתעוררויות כמו שאת מתארת.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני אשאל את הרופא של הבן שלי, אולי באמת סיבה רפואית אבל קשה לי להמין אני חושבת שזה הרגלי שינה לא נכוני שאני לא מצליחה להתגבר אליהם.
  • אני לא מכירה יועצת שינה
    אבל תנסי לברר דרך טיפת חלב אולי יש גורמים שיכולים לסייע לכם
    תגידי לבעלך גם שיסייע לך שלא תתמוטטי
    רק טוב
  • ילד בן שנה לא אמור לאכול בלילה כל שעתיים... הוא מבקש בקבוק מתוך הרגל.
    אולי הוא רעב?

תנסי בארוחה לפני השינה לתת לו תוספת, אולי דייסה..

ואולי קפיצה גדילה? או שיניים?

ואם כל זה לא עוזר.. תנסי לשבת לידו בלי לתת בקבוק אוכל אלא מים, גם אם יסרב- אל תתני עוד אוכל. זה יגרום לו לבכות, אבל אם את יודעת בוודאות ששעתיים קודם הוא אכל מנה מכובדת, הגוף שלו לא זקוק למזון נוסף לאחר שעתיים. גם לא תינוק בן יומו ובטח לא בן שנה.

אני ניסיתי אז המון דרכים וגם הגענו למרכז ליעוץ שינה ובגלל גובה המחיר ירדנו מהרעיון.
    והגענו למסקנה שאין דרך בלי בכי בכלל. לקחנו בימי חופשה במערכת 3 ימים בחשבון שלא נישן בהם בלילה והתחלקנו- ישבנו לידו כשהתעורר פעם ראשונה שעה וחצי עד שנרדם ללא בקבוק, אח"כ עוד 2 לילות חצי שעה ואז זהו. נגמר הסיפור. לילה שלם שינה.

זה מתיש!!!! לא קל לשבת ליד הילד שלך הבוכה, ולפעמים צורח ורק ללטף, בלי להוציא, הלב נשבר ואני בכיתי יחד איתו אז צריך להתכונן נפשית ולהחליט שלא מוותרים.

קשה מוות- אבל שווה. גם לילד וגם לכם.

בהצלחה

• אחת ויחידה צודקת מאוד.
    היה לי את אותו סיפור עם הבת שלי.
    כל פעם היתי דוחפת לה הנקה כדי שתחזור ישר לישון בלי בכי.
    עד שדי נמאס אני רוצה לישון כמה שעות כמו בן אדם.
    תתני ארוחה טובה לפני השינה. עם פחמימותכמו לחם קוטג ביצה אבוקדו. דברים משביעים.או דיסת סולת שאת מכינה על הגז.

הוא כבר גדול הוא לא אמור לאכול במשך הלילה.
    ולאט לאט תורידי לו את הארוחות.
    זה יהיה לך קשה מאוד.
    תנסי באמת לקחת כמה ימים חופש.
    תשני איתו בחדר אפילו שיהיה לך יותר קל
    ותציעי מים. לא רוצה תני מוצץ אם לוקח.
    כל פעם תשכיבי על הגב ותלטפי. תדברי אליו תסבירי לו תשירי לו.
    זה יקח זמן ואת תסבלי צרחות אימים ממנו.
    אבל הוא יבין ויתיאש. ולאט לאט הלילות יהיו יותר טובים.
    זה בעקרון מה שיועצת הנקה תיעץ לך. רק שיועצת זה עם ליוי צמוד לאורך התקופה. אבל זה קשה מאוד כלכלית.
    אנחנו תמיד פה בשבילך מותק
    תיהי חזקה התקופה הזו תעבור
  • תודה נשמותאל תמיכה ועזרה. הלילה כאשר הוא קם אחרי שעתיים לא נתתי לו בקבוק לא לקחתי אותו לידיים ליטפתי וכך הוא נרדם בלי בכי. אבל אחרי שעה עוד פעם הוא קם אז נתתי לא והוא אכל הרבה. אני רוצה כל לילה למשוך את הזמן עד בקבוק ראשון. הלילה זה היה 3 שעות היום אשתדל 4 או 3.5 וכך אולי זה יצליח. לפני שינה הוא אוכל דיסה וגם בקבוק ולא רוצה עוד אבל אחרי שעתיים אוכל גם די הרבה רק במשך הלילה המנות ניהיות יותר ויותר קטנות. למים הוא מסרב בכלל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה