עזרההה כאבי גב איומיםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני כבר שבוע סובלת מכאבי גב תחתון שכבר מגיע לאגן צד ימי, אני חודש שישי הכאבים כ״כ חזקים שקשה לי לשבת , לעמוד או ללכת יותר מחמש דקות בלי לצלוע.. אחרי כמה זמן של הליכה אני פשוט מתמוטטת מכאבים ולא מסוגלת לזוז ביומיים האחרונים זה התחיל להגיע לצד שמאל. ניסיתי כרית חמה, כרית ברגליים בלילה, הלכתי לרופא אורטופד שאמר שלא ניתן לעשות כלום עד אחקי ההריון יושבת זקוף בעבודה וכרית בגב ... אני כבר לאיודעת מה לעשות ומתייאשת מהכאבים.. אציין שאני הייתיי במשקל תקין לפני ההריון ועד עכשיו עליתי 4 קילו. בבקשה תעזרו לי ... מה עוד אני יכולה לעשות?? מתחילה להתייאש! :(
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ללא אבחנה קשה לתת ייעוץ, האם מדובר בסימפיזיוליזיס או כאבי ממקור אחר....
    על פניו איןי יותר מידיי עצות
    - אפשר לנסות פזיותרפיה, חגורת גב המתאימה להריון
    - וכמובן מנוחה מרובה ומשככי כאבים לפי הצורך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה