היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
.. לקפל כביסה, לטאטא,לשטוף, לעשות מדיח ומכונות או לישוווווון...
אני לא מצליחה להרדם כי הבית פיייייייכסה! זה מחרפן אותי ... בלאגן של צעצועים עגלה וכו לא מזיז לי... השיער מהנשירה של הכלב ליד הפנלים... מחרפן אותי!
9 תגובות
עמוד 1
אני קרציה- הייתי מנקה
אני בתקופה האחרונה חוזרת כל כך עייפה הביתה מהעבודה שאני קצת ״מוותרת״ לעצמי ומחליטה בד״כ ללכת לישון עם שעון מעורר לעוד שעה. ואז קמה, מתקלחת ומתחילה לארגן ולנקות. כמובן בהנחה שהצלחתי להתעורר מהשעון המעורר כי נעשיתי ממש דוב יער.
בשביל זה יש בעל
הדילמה נפתרה נימי קם
אם הייתי יכולה הייתי באה לסדר לך את כל הבית ופותרת את הבעיה!
לא רק שהייתי קופצת ראש למיטה... הייתי דופקת חרופ של כמה שעות טובות + נחירות הבית יחכה חחחחחח. איזו מסריחולה אני
ואי, שירה.. אני בדיוק כמוך!
ה-כ-ל יחכה!! קודם לישון
חחח אני עם האופי שלי בחיים לא הייתי מצליחה לישון ככה יותר מזה לפתוח בכלל תמחשב כשהבית מבולגן
פעם הייתי מנקה.
היום ישנה. קודם כל לישון. היו לי תופעות לוואי איומות ומפחידות מחוסר שינה, שלמדתי את הלקח...