הריון ראשון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כעת נמצאת בהריון הראשון שלנו ב"ה, שבוע 7+ 5 ימים..
    עשינו כבר בדיקת א"ס ראשונה בשבוע שעבר, אך אין לי מושג כל כמה זמן אנחנו צריכים ללכת לביקורת אצל הרופא נשים?
    קבעתי היום תור לבדיקת שקיפות לשבוע 13+ יום אחד, האם רק אחריה אצטרך לפנות שוב לרופא נשים? או שיש צורך ללכת אליו לביקורת נוספת עוד קודם?
    בתודה מראש..
5 תגובות
עמוד 1
  • אני בהריון שני ובאותו תאריכים בערך. היתי אצל רופאת נשים שלי השבוע ראיתי עובר עם דופק קבעתי גם שקיפות עורפית ואם הכל בסדר עם שקיפות רופאה שלי אמרה לי להגיעה אליה בעוד חודש. חוץ מזה קיבלתי אפנייה לכל מיני בדיקות דם וירוסים וכו מרופאת נשים.
  • אם את מרגישה טוב בכללי, אין דימומים ושום דבר חריג אחר,
    אין צורך ללכת לבדיקה נוספת לפני השקיפות.

בלינק הבא מפורטות כל הבדיקות הצפויות לך לפי שבועות ההריון-
    http://www.yoledet.co.il/tests-during.asp

בשעה טובה ושיהיה לך הריון קל ותקין

• הי
    אחרי הבדיקות דם הראשוניות, הרופא התקשר אלי כי היה משהו שהייתי צריכה לטפל בו והוא אמר לי "נתראה אחרי השקיפות" - אז הבנתי שלא צריך לבוא אליו לפני כן (אלא אם כן יש סיבה מיוחדת)....

הריון ראשון לא זוכרת אם היו ביקורים בין לבין (אני חושבת שלא, אלא אם אני יזמתי כאלה)

• תודה רבה לכולכן!
  • שיהיה בשעה טובה קל ותקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה