סדר יום לתינוק סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לכם סדר יום?

כמה שעות במהלך היום הוא/היא ישנם ולכמה זמן??

אין לי ממש סדר יום... אני מקפידה על מספר דברים
    טקס שינה
    אורות מלאים ביום( חלון+ מנורה).וחושך בלילה ( מנורת לילה להנקה)
    ומשחקים לאחר האוכל במהלך היום ( בין הגזים;)

במהלך היום הוא ישן אבל אין לו תנומות קבועות.... בגילאים האלה רשמתן לכן כמה הם ישנים או שרמתם מתי שהם מתאפצים נתתם לישון??

5 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שמה שאת עושה- זה מעולה! בגילאים האלה גם לשקד עדיין לא היה סדר יום מסודר.. זה התחיל רק בשלושה- ארבעה חודשים

את לגמרי בכיוון לפי דעתי

• וואי בדיוק אמא שלי פתחה את הדלת ואמרה
    "שירה, תדליקי את האור, שתהל תבין שזה יום ותתעורר קצת"

• אני משתדלת לעשות לקטנה שלי סדר יום כי זה נורא חשוב לפי דעתי.
    בעלי קם ב 05:30 וזה השעה בערך שגם היא מתעוררת לאכול.
    אחר כך היא נרדמת עוד פעם עד 08:30 בערך.
    אחר כך היא ערה ואני מחליפה לה בגדים מדברת איתה בערך לקראת 10:00 היא נרדמת שוב לחצי שעה עד שעה. ב-11:00 אוכלת ואז אנחנו יוצאות לטיול בחוץ היא כמובן נרדמת שוב בעגלה, אני מסתובבת איתה היא יכולה להיות ערה ויכולה גם לישון בעגלה. לקראת 15:00 אנחנו חוזרות הביתה שהיא מתעוררת, אוכלת, אחר כך היא ערה לפחות שעה, נרדמת לעוד שעה או חצי שעה, אחר כך אנחנו משחקות, היא אוכלת, ישנה חצי שעה עד שעה וככה עד 19:30 מקלחת, מסאג', אוכל ולישון בערך לקראת 20:30 או 21:00 היא נרדמת לגמרי.

]
  • בגילאים של נימי אני די זרמתי עם הבת שלי אבל כן הקפדתי על טקס לילה קבוע בגיל חודשיים וקצת שמעתי על כל שזה לא טוב שהיא כמעט לא ישנה לי אז הייתי עושה שינה יזומה לפי מה שהסבירו לי..... ו אט אט דברים יותר זרמו יחד עם זה שהיא גדלה היום היא קמה עושים פעילות/משחק/או שירים /סיפור אוכל ואז שוב פעילות/שירים/סיפור/משחק/DVD ואז או טיולי רגלי או שינה תלוי בה אחכ צהרים ואז גימבורי/גינה/פעילות/שירים/משחק/DVD נשנוש אבא בא הביתה משחק איתה מתארגנים לערב אוכל מקלחת הנקה סיפור ולישון

• לגיל חודשיים את עושה מצויין! אין מה יותר לעשות. חוץ מלא תמיד לשחק, גם לבהות ולהיות לבד כזה זה טוב קצת.

ממש לא רשמתי מתי הולך לישון ומתי קם וגם ממש לא רשמתי זמני האכלה.
    אכל מתי שביקש (שגעו אותי עם השאלה באיזה שעה הוא אכל? לא יודדעת!!! מתי שהיה רעב!!! בלילה זה היה כל 3 שעות, שעות עגולות, השעון האיר בלילה אז זכרתי חח)

עניתי כמובן על הגיל הרלוונטי, אחכ כשהגיעו הטעימות התחלתי לשים לב לזמנים, כי טעימות צריך להכין מראש...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה