היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
שאלה שאלתית ..... לנו יש בעיה גדולה בנושא 60-70 אחוז מהמריבות הם בנושא הילדים . אצלנו בבית לצערי בעלי כמעט ולא נמצא בכלל לכן אני לא נותנת לו להחליט יותר מדי . החילוקי דעות ובצורת חינוך, מחשבה שלו יכולים להוציא אותי מן הדעת . אני מודה לפעמים זה יכול להיות מריבות די מכוערות שבד״כ אני עושה מה שנראה לח לנכון . אני מודעת לזה שלפעמים זה ממממממשששששש לא לעניין . אני מנסה לעבוד על עצמי הרבה ....
היות ורוב הזמן אני עם הילדים, ובכלל בחלוקת הנטל האחריות עליהם נופלת עלי (גנים, חוגים, התנהגות, בעיות, מחלות..) אז פחות או יותר אני קובעת ולדעתי הוא צריך להתיישר לפי מה שאני חושבת הוא לא חושב ככה תמיד
לפעמים רבים ולפעמים לא.... תלוי מה הסוגיה לרוב אני קובעת כי אני רוב הזמן איתם אני גם תמיד דואגת להסביר לו את השיקולים שלי באותו מצב כדי שידע למה החלטתי
"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
לפעמים רבים ולפעמים לא.... תלוי מה הסוגיה לרוב אני קובעת כי אני רוב הזמן איתם אני גם תמיד דואגת להסביר לו את השיקולים שלי באותו מצב כדי שידע למה החלטתי
"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
מתווכחים בנושא אבל לעיתים רחוקות. בדרך כלל אני מחליטה על החינוך ובעלי זורם עם זה. הרבה פעמים אני מייעצת לו איך להתמודד עם שקד או איך להתנהל מולו...
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אין לנו הרבה מחלוקות. לפעמים אנחנו מחליטים על דרך פעולה ובעלי שובר את הדרך פעולה (שהחלטנו ביחד, אני נשבעת) ואז אני מתעצבנת עליו.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
לרוב אני מחליטה לבד...ומשתפת אותו בהחלטה שלי אין כל כך חילוקי דיעות... יש שריטות שהשלמתי איתם....
]
האמת שבדרך כלל אני מחליטה ומנומקת אחרי התייעצות
מולכן ומול אמא שלי
בדרך כלל הוא זורם ומקבל את דעותי
כצריך אני מתגמשת
חינוך הילדים לא גורם לנו למחלוקות, לא זכור לי שהיה ביננו אי פעם ריב על זה. אל דאגה, יש לנו נושאים אחרים.
תלוי על מה
כמו האחרות, לרוב אני קובעת ומודיעה לו פייס: ortal_hori
עושים את מה שאני אומרת...בלי לריב כי זה לא נושא לויכוי בכלל