בהצלחהההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לנופר המהממת - אמן בטא שמנמנה ומדהימה
    לorini - בהצלחה בהחזרה

נשיקותתת

11 תגובות
עמוד 1
  • תודההה מהממת איזה לחץ אנייי אלוהיםםםם הלוואי שזה חיובי...אני בדרך לבדיקה..קצת מבואסת יש לי כאבי בטן של מחזור אתמול היו קצת הפרשות חומות וכבר כמה ימים כאבי ראש ופצעים שצצו להם כמו לפני מחזור אני ממש מקווה שזה הצליח
  • תודההה מהממת איזה לחץ אנייי אלוהיםםםם הלוואי שזה חיובי...אני בדרך לבדיקה..קצת מבואסת יש לי כאבי בטן של מחזור אתמול היו קצת הפרשות חומות וכבר כמה ימים כאבי ראש ופצעים שצצו להם כמו לפני מחזור אני ממש מקווה שזה הצליח
  • בהצלחה!!!!!!!!!!!!
  • בהצלחה נופי
  • בהצלחה נופי
  • בהצלחה.... מקווה שזה החודשש שלך
  • אורטלו'ש תודה נסיכה מהפה שלך לבורא עולם בהצלחה לנופי בבטא
  • תודההה אהובות מחכה עדיין ....אוריני בהצלחה ממי
  • תודההה אהובות מחכה עדיין ....אוריני בהצלחה ממי
  • מחכה ממך לבטא חיובית אמןןןןןןןןןןןןן יאללה תבשרי לנו בשורות טובות בשם ה' נעשה ונצליח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה