היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יווו לא ידעתי עד כמה מעייף זה 2 תינוקות זה ממש דיאטת כאסח חחח
ומיותר לציין שהלך לי הגבבב !!
12 תגובות
עמוד 1
חחחח ברוכה הבאה למועדון איך את מרגישה? איך הבייבי? איך ההחלמה מהלידה?
תהיי חזקה
העיקרון מרגישה כאילו לא ילדתי עוד שיצאתי מחדר לידה מאמי טפו טפו... העבודה הקשה והכאבים בגב המטורפים הגיעו עכשיו מה סדר היום שלך?
גם לי היו כאבי גב מטורפים בשבועיים הראשונים אבל זה עבר... בקרוב אצלך 555
בעיקרון אין לי סדר יום מאורגן בינתיים יש לי עזרה עם הגבר שלי אז בבקרים הוא אצל סבתא ואני עם הילדה אחה"צ כולם בבית ומעסיקים אותו יש לי פרוייקט להגיש בסוף חודש ואני במרתון הספקה בכללי רק תלויה בקטנה כי היא יונקת... אחרי ההגשה נחזור הביתה ונתחיל עם החיים האמיתיים
מאחלת לך המון בהצלחה:) ואצלי הילד בגן עד רבע ל4 ואני איתה כל הבוקר בשקט ושהוא חוזר אני איתו ומלא צומת לב אליו עד שהוא ישן וככה מרתון האכלות וטיטולים מאחד לשני
מאחלת לך המון בהצלחה:) ואצלי הילד בגן עד רבע ל4 ואני איתה כל הבוקר בשקט ושהוא חוזר אני איתו ומלא צומת לב אליו עד שהוא ישן וככה מרתון האכלות וטיטולים מאחד לשני
יההה איזה פחד...חחחח לא להלחיץ
זה באמת נשמע קשה (אמאלה...) אבל אני בטוחה שכל התחלה היא קשה ומתרגלים הרי גם לא היה קל עם תינוק אחד בהתחלה, נכון? מחזקת אותך ומחבקת
ווואי באמת נשמע מפחיד ומלחיץ אני בטוחה שברגע שנתרגל יהיה יותר קל איו לך עזרה ממישהו?
כמעט כל דבר בהתחלה לא פשוט אבל עם הזמן לומדים להסתגל ולדעת איך לשלב בין הכל בהצלחה
באמת נשמע מלחיץץ.....
אני חושבת מה יהיה כשאני אלד ובבית יהיו לי תאומות בנות שנה ו-4.....
יש לי עזרה מאמא שלי כרגע אני גרה אצלה היא עוזרת לי עם הבכור המון אבל בכל זאת זה קשה עד שהיא חוזרת מעבודה אני מספיקה להתחרפן אין לי זמן לעצמי איך שאני מסיימת עם קורן מכינה לי לשתות הלל בוכה ובסוף אני גם לא שותה חחח אבל.... אין יותר טוב מילדים אושר גדול לכל קושי בסוף מסתגלים... סיי לה וי
שלושה זה מעייף אף יותר..... לי עם שמואל לא הייתה שיגרה וכשמלאו לו עשרה חודשים וחצי נולדה לו אחות- בתחילה כמעט והתמוטטתי אבל אחרי כחודשיים נכנסנו לשיגרה שנבנתה לה וזרמה לה יפה מאוד מתוך הצורך לעמוד בכל המשימות. פתאום היו שעות שינה קבועות, שעות ארוחה קבועות ואפילו שעות איכות אחד על אחד קבועות. השיגרה הזו גם עזרה להם כי הם ידעו למה הם מצפים במהלך היום. כששחם נולד לא ייאמן איך הצלחתי לתמרן בין המטלות שלי וההתמודדות עם שחם בימיו הראשונים הייתה לי קלה יותר מההתמודדות עם הגדולים ממנו. צריך לתת גם לתינוק הזדמנות להכיר אותנו והוא עצמו מתאים עצמו למה שהסביבה מעניקה לו. תגדלי אותם בנחת.