היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול אישתו של גיסי הייתה כאן עם הילדה הקטנה שלה..הן עלו אלינו לשחק עם ליעד.הילדה קלטה את הכדורים שלו ונדלקה עליהם חח הרימה את שלושתם ולא רצתה לתת לו לשחק בטענה שזה שלה.בשלב מסויים הן ירדו למטה ואמא שלה ביקשה ממני שיקחו את הכדורים לשחק למטה..אמרתי לה בכיף רק לפני שאתן הולכות תעלו לי אותם שאני לא אצטרך לרדת אחר כך לחפש..מפה לשם הנה הגיע הבוקר ולא רק שהיא לא העלתה לי אלא הם פשוט לא פה!!לקחו את שלושתם ולא השאירו ללולי אפילו אחד והוא כל כך אוהב אותם
13 תגובות
עמוד 1
גועל נפש
מה????? איזה חוצפנים
ממש חצופה!!!!!
חוצפנים, ממש לא בסדר!]
תעשי להם קטע.... תתקשרי ותבקשי חזרה!!! זה יביך אותם מאוד (אבל לפני זה תבדקי טוב טוב שזה באמת נעלם...)
איזה גועל נפש !! ככה היא מגדלת את הילדה שלה איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
גועל נפש של חינוך, מעניין אם גם מהגן היא סוחבת דברים הביתה
חזירותתתתת
תשלחי sms ותגידי שליעד רוצה את הכדורים ואת לא מוצאת
עם כל הכבוד ואין כבוד לאנשים כאלה! הייתי נכנסת בה כי אם לה אין בושה גם לי לא תהיה בושה!
תתקשרי אליה ותשאלי אותה איפה היא השאירה כדורים כי את לא מוצאת וליעד רוצה את הכדורים. חוצפנית