היי בנות- אולי ניפתח שרשור חדש לעורר את הפורום :) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה... חשבתי על שרשור שכול אחת תשתף באיזה שלב היא נימצאת כרגע ....
אז אני אתחיל
13 תגובות
עמוד 1
מורן בהצלחה!! אני מאמינה שההפרייה תביא לך אני אחרי הזרעה ראשונה (יום ראשון) מקווה מאוד שגם האחרונה... שנה וחצי של נסיונות באופן טבעי ללא הצלחה
בשורות טובות !!
היי מהממות, אני אחרי הזרעה חמישית, גם עושה כבר את הבדיקות ל ivf וממתינה...חחחח בהצלחה לכולנו
אז קודם כל בהצלחה לכל הבנות שעלו כיתה ל ivf ומחכות להתחיל טיפול..
אני אחרי 5 הזרעות, שאיבה, החזרה ושבוע הבא החזרה של מוקפאים בתקווה שקודם כל יפשירו כמו שצריך.. ואז גם יקלטו! שיהיה בהצלחה לכולנו! לא יזיקו קצת בשורות טובות!
מהממות שיהיה בהצלחה לכולנו!!!!
בנות יקרות שיהיה בהצלחה שנחזור עם בשורות טובות בע"ה
אז ככה: אני אחרי הזרעה ראשונה לפני שבוע. שיהיה בהצלחה לכולנו!!!!!!
אז ככה: אני אחרי הזרעה ראשונה לפני שבוע. שיהיה בהצלחה לכולנו!!!!!!
היי היי :-)
ממתינים לתור שלנו ל- IVF בסוף פברואר, בגלל בעיה גנטית שמצריכה PGD. מקווים לסגור את העסק עם גור חמוד עוד השנה... בינתיים מגדלת את ה"בייבי" שלי הפרטי - הלא הוא העסק שאני מקימה.
בהצלחה לכל הלוחמות האמיצות ששועטות לעבר המטרה בגבורה!
שטיחפודית.
בס"ד
אז גם אני אחרי הזרעה ראשונה לפני שישה ימים....הלוואי וזה יהיה החודש המושיע...לכולנו!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה לכולנו שנתבשר במהרה בהריון תקין ארוך וביידים מלאותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
שלום לכל הגיבורות. אנחנו בחודש 2 של הזרקת מנוגון בשילוב הזרעות. חודש מאוד מוזר חייבת לציין. ההורמונים עולים ויורדים בצורה מאוד מוזרה אבל כמו שהאחות החמודה אמרה לי ״כבר ראינו דברים מוזרים שגרמו לדברים נפלאים לקרות״. אני מאמצת את המשפט היפיפייה שלה ומקווה שהעבודה הקשה תשתלם. בהצלחה לכולן!!!!
שלום לכל המקסימות, אז ככה סיימנו 3 הזרעות , מחזיקה אישור להתחיל ivf.. ממתינה לקבל מחזור ולהתחיל את את המסע להריון מוצלח , שקט ותקין ולצאת עם ידיים מלאות , בהצלחה לכולנו והכי מהר שאפשר .