צילום רחם.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני צריכה עזרה...
    אני רוצה לעשות צילום רחם. לוודא שהכל תקין.
    מישהי עשתה את הבדיקה ויכולה להמליץ לי על דרכם להתמודד?
    שמעתי שהבדיקה מאוד פולשנית ולא נעימה בכלל... האם זה משהו כמו הזרעה?

תודה יפות!
6 תגובות
עמוד 1
  • היי ממוש, קודם כל שיהיה בהצלחה! לגבי הצילום... אני אגיד לך מה, אצל כל אחת זה משהו אחר, אצלי, ואני לא אשקר, כאב מאד... אבל.... זה עובר תוך גג דקה!! וזה המזל

• וואיי אני ממש בלחץ אבל אני חייבת לעשות את זה...
    חייבת לדעת שהכל תקין.
    תודה יסמין
  • אני לקחתי 2 נורופן ארבעים דקות לפני הבדיקה, אבל לדעתי מספיק כדור אחד של נורופן.
    אני רעדתי בבדיקה מהפחד מהסיפורים שקראתי שזה כואב וכואב...
    אבל אין מה... הכאב שהיה לי הוא כמו אחרי הזרעה שיש לחץ מוזר בבטן התחתונה אז ככה כל התהליך, לא נעים אבל אני חושבת שאם לא הייתי יודעת איך זה, היה עדיף.. היה פחות מורגש.
    היו בנות שיצאו עם חיוך ואמרו שלא הרגישו כלום...
    תיהי אדישה זה הכי חשוב....
    בהצלחה!
  • תודה מאמי- לקחתי לתשומת ליבי
  • אני גם הופחדתי מהבדיקה. לקחתי אדויל אחד. לא כאב כמעט. הרגשה כמו בדיקה גניקולוגית. פשוט טיפה לא נעים. אה... ומסתבר שהחצוצרות שלי חסומות..אז אין קשר בין הכאב למצב האינסטלציה :) בהצלחב. ממש בקטנה
  • היי מתוקה
    גם אני עברתי צילום רחם לפני כחצי שנה שבמהלכו התגלתה חצוצרה אחת סתומה ואפילו נעשתה איזשהי פעולה על מנת לפתוח אותה.
    זה לא היה נעים אבל ממש לא נורא. כמו שיסמין כתבה שתי שניות וסיימת מזריקים דיו כזה אז מרגישים קצת לחץ באמת כמו בהזרעה אבל זה מדהים רואים הכל על טלויזיה כזו בעלי חיכה עם הטכנאית בחדר צדדי וראה טוב והוא מספר איך ממש ראה שבצד אחד זורם חומר ובצד השני כלום...
    קחי איזה משכך כאבים לפני וכמו שכתבו לפני קחי איתך מלווה ויום חופש תתפנקי תנוחי אחר כך. בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה