אם רק יכולתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לעזוב פה. ללכת לעבוד במקום אחר. יותר מקצועי, שמעריכים אותך ולא רק מנצלים ומעירים לך השכם והערב. אם רק יכולתי... מחר כבר לא הייתי פה.
    סתמ רציתי לשפוך את הלב.

18 תגובות
עמוד 1

• כמה שאני מכירה את ההרגשה הזאת

• פייס: ortal_hori

• לדעתי אם ככה את מרגישה. קחי את כל האנרגיות שלך והרצון הזה לעזוב וחפשי לך משהו אחר. ברור שזה לא קל ובמיוחד כשעובדים ומחפשים משהו אחר זה עוד יותר קשה. אבל אני אם היתי מרגישה ככה לא הייתי מחזיקה מעמד הרבה זמן. קחי את זה כפרוייקט מלחמה (כשילדתי את הבן שלי בעלי אמר לי קחי את זה כפרוייקט מלחמה ותדחפי אני זוכרת כמה שזה עזר לי מאוד והצלחתי) וצאי למשימה. חפשי לך משהו אחר במקום שאת אוהבת.

ב ה צ ל ח ה!!!

• אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• הרגשה מוכרת לצערי, גם אני קמה ומגיעה לעבודה כל בוקר עם אותה הרגשת נאחס

• אוףףף מבאס

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • הרגשה נאחסית בהחלט...

• תודה לכולן!!!!
    המועקה עדיין רובצת עלי. מידי פעם אני אומרת ילה נקטין ראש וזהו אבל אני לא בן אדם כזה ולא רוצה להפוך לאחת כזו שמקטינה ראש. אני אוהבת את העבודה שלי ורוצה להתקדם בה ולא להיות תקועה כמו הקולגות שלי שם ולהיות כזו בינונית.
    בעלי טוען שאני צריכה לחפש משהו אחר. אולי באמת אעשה את זה. זה רק ממש בעיה כי אין הרבה אופציות באיזור שלנו וכרגע יותר חשוב שאהיה קרובה גאוגרפית לבית בשביל הילדים. אני צריכה עוד לחשוב על זה.
    תודה על החיבוקים

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אוייי זה לא קל! כל הכבוד לך שאת מחזיקה מעמד!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה