היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סיימתי לקחת גלולות לפני 5 חודשים ובחודשיים האחרונים קיבלתי כל 28 יום.
לפי שיטת חום השחר, הביוץ היה לפני 16 יום, והחום ממשיך להשאר גבוה. (לפני ביוץ הוא היה 35.8 ועכשיו 36.5)
בנוסף משבוע שעבר יש לי הפרשות צהובות סמיכות כאלה(סליחה על הגועל), ומיום ראשון עכשיו התחילו לי כאבים בגב התחתון (שאין לי אף פעם) והבטן התנפחה לי ומדי פעם כואבת (אבל לא כמו כאבי מחזור).
עשיתי היום בדיקת הריון (אני ביום ה30) ויצא שלילי.
הגיוני ?
יכול להיות שהתופעות שלי לא קשורות בכלל להריון?
הלוואי ותוכלו לעזור לי.. תודה!
7 תגובות
עמוד 1
האם יש איחור במחזור? הפרשה צהובה מזכירה תחילת הריון, אך יכול להיות גם שלא. נשמה, הכי חשוב להירגע ולנשים עמוק (: ולנסות בדיקה מאוחר יותר.
ישנו איחור של יומיים, אבל הבדיקה הראתה שלילי. זה הגיוני שעדיין יש הריון?
הגיוני...תעשי בדיקה שוב עוד כמה ימים אם לא תקבלי
בהצלחה
בטח הגיוני הבדיקות האלה לא הכי וודאיות, תעשי בדיקת דם הכי טוב
תופעות של הריון זהות לסימנים לפני מחזור... גם אם לא היו קודם... תעשי בדיקת דם לוודא בהצלחה!
יש לכם מושג איך זה עובד עם בדיקות הדם של כללית? האם יש תשובה באינטרנט?
עשיתי היום בדיקת דם ויצא לי BETA-HCG <5
זה אומר שאין הריון?
:(
אז מה קורה לי?
עדיין לא קיבלתי מחזור(8 ימים אחרי) וחום השחר עדיין גבוה.
עשיתי בדיקת דם לפני 4 ימים שיצאה שלילית.
יש לי כאבי גב תחתון כל הזמן.
השאלה היא האם יש מצב שהבדיקת דם לא בהכרח נכונה? האם יש טעם לנסות ולבדוק שוב?