סקר לאמהות עובדות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעניין אותי אם זה רק אני.
    האם גם אתן כל כמה זמן חושבות על לעזוב את העבודה (או להוריד משמעותית אחוזי משרה) ולקחת את הילדים בצהרים מהגנים/בתי ספר?

כל פעם אני אומרת לעצמי - אחרי שאיתמר יוולד, אני אוריד אחוזי משרה. אוטוטו אני אעבור לעבוד קרוב יותר לבית. אולי נעבור לצפון ואוכל לא לעבוד בכלל. אבל אני לא רואה את עצמי מבצעת את זה...

מה זה בא לי...
    רק חבל שלחשבון בנק שלי לא בא...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
24 תגובות
עמוד 1
  • למזלי, העבודה שלי ממש בסדר.

עדיין לא גרמו לי לרצות לעזוב, עכשיו בחופשת לידה הבנות נהנות שאני בבית, וגם אני, אבל עקרת בית זו לא אני
    פייס: ortal_hori

• בדיוק אתמול בערב דיברתי על זה עם בעלי

• אצלי המצב הפוך...הילדים כל כך רצו להיות בצהרון ואני עבדתי משרה חלקית אז רשמתי אותם ועכשיו אני אחפש משהו עם יותר שעות.
    מנהל הבנק ברך על ההחלטה
  • זה בדיוק מה שהיה לי כשעבדתי
    והבטחתי לעצמי שאני אחפש משרה שלא תצריך מימני להשאיר את הילדים הצהרונים

• לא מרגישה צורך לעזוב את העבודה, אני אוהבת את מה שאני עושה,טוב, אני מורה, יש לי חופשות טובות, ואני מגיע הביתה מוקדם, את יונתן אני לא מספיקה לאסוף, אבל ליאל יוצאת בשלוש וחצי אז אני מגיע.

רותי
  • אני יום לפני פתיחת שנת הלימודים נכנסתי למנהלת שלי ואמרתי לה אין מי שיוציא לי את הילד מהגן או שאתם באים לקראתי או שאני עוזבת... ברוך ה׳ באו לקראתי והסתדרו איתי עם השעות
  • כל יום!
    לא רע לי עם זה שהילדים בצהרון...
    אבל בהחלט אני מרגישה רע עם זה שזוהר בגילו הצעיר הולך למשפחתון...

לחשבון הבנק שלי לא כ"כ איכפת.. העלות של המשפחתון + 2 צהרונים + בייביסיטר כשצריך
    שווה פחות או יותר לתלוש משכורת שיוצא בסוף החודש אחרי שמורידים ימי מחלת ילד, ימי חופשה מהגן, והעדרויות שונות בגלל הילדים.
    אז למה אני פה? כי אולי מתישהו בטווח הרחוק זה ישתלם לי...
    [

• אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• חשובה לי גם השפיות שלי
  • אני עשיתי את השינוי הגדול- עברתי מהעיר לכפר.
    החיים בהחלט אחרים. עדיין לא התרגלתי במאת האחוזים אבל אני בהחלט מרגישה שהשינוי הוא לטובה.
    במחיר של דירה קטנה על כביש ראשי סואן בנינו בית חלומות גדול וכיפי.
    כמו שהדסקה כתבה, הרגשתי שכל המשכורת הולכת רק על מסגרות החינוך. היום זה אחרת לגמרי, ההוצאות פחתו משמעותית.
  • לאן עברתם ?
    איזה כפר ?

• למזלי בורכתי במעסיקים מתחשבים אז אין לי בעיה לא להגיע, או לצאת מוקדם. מה שכן, לחשבון הבנק שלי יש בעיה מאד מאד גדולה עם זה
  • אני עצמאית.
    אני מוציאה את הילדים מהגן והם לא בצהרון, אילו הם היו בצהרון היו תקופות שבכלל לא הייתי רואה אותם.
    העבודה שלי היא בשעות הבוקר ופגישות הן תמיד אחרי שעות העבודה החל מהשעה 20:00 ואילך, יש גם תקופות לחוצות מאוד שאני עובדת בלילות.
    במצב הזה אני רואה אותם בין 13:00/14:00 ועד 20:00 בימים שיש לי ישיבות (לפחות פעמיים שלוש בשבוע)
    אני אוהבת את העבודה שלי אני בנאדם מאוד דינאמי ונמרץ בחיים לא הייתי יכולה להישאר בבית עם הילדים כל היום כי אני פשוט לא "טיפוס" כזה.
    המדד שלי מתי לחזור לעבודה אחרי לידה הוא "מדד אברבנאל"- עד כמה אני קרובה לאובדן השפיות

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • בייבי בום - בקרוב אצלי
  • למרות שאני לא עובדת הבנות מתחננות להישאר בצהרון אצלנו!!
    אז לשמחתי אפשר לקנות כרטיסיה של עשר כניסות במאה חמישים דולר, אז מבחינתי זה כמו כניסה לג'ימבורי! ואם אני באה לפני שש חלילה אמילי בוכה!!!
    ואני מתה לעבוד..

• העבודה שלי בשעות שאין טעם לצהרונים.זה הי שיקול מבחינתי.

תמר-לא ידעתי שהוצאת מהצהרון
  • נוגע - מקווה שתמצאי משהו ומהר
    פייס: ortal_hori

• היתי שנתיים שלמים בבית היה כיף אבל גם מאוד קשה להיות בבית.
    לקח לי זמן למצוא את המשרה שאני רוצה משכורת שתכסה את הגנים וישאר קצת לבזבוזים אבל מצאתי אני מצליחה להוציא את הילדים בשלוש וחצי נראה לי סביר לחלוטין נשאר זמן לבילוי אחרי הצהרים וזה כיף.

חבל מאוד שמדינה שלו הכול עולה ועולה ועולה המשכורות נשארות אותו דבר מאוד עצוב

נגה מה עם לעבוד בגן
  • תודה בנות אבל אין לי אישור לעבוד כרגע..
    ואני רוצה להביא 2-3 תינוקות אליי הביתה
    הכל כבר מוכן חוץ מהאישור

• אני עכשיו ישבתי בבית 4 חודשים..
    היה כיף ולא כיף..
    כיף כי נחתי,מילאתי מצברים,כסף נכנס כי חתמתי...
    אבל בנינו? נחמד לחזור לעבוד...
  • נגה, אם לא תקבלי אישור, תמיד תוכלי להביא לפחות תינוק אחד משלך
  • אךךךךךך הלוואי הלוואי ויכולתי להוציא את הילדים מבי"ס ומהגן ...

זה כל כך עצוב אבל אני אפילו לא שמה אותם אותם בגנים ובבי"ס
    אני ב06:40 על הרכבת לתל אביב.

אם יכולתי להרשות לעצמי כלכלית הייתי עובדת חצי משרה
    ובשאר היום הייתי מאושרת עם הילדים בבית

• לאורך השנים שלי כאמא, השיקול היה שהילדים קודמים לכל.
    שילמתי, ועודני משלמת מחיר כבד.
    ביחס לפוטנציאל ההשתכרות במקצוע שלי - אני מרוויחה שכר מינימום...
    וזה שווה לי כל רגע.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• היתי מאוד רוצה
    להוריד קצת כדי להוציא את הילד שלי מוקדם מהן ולא כמעט אחרון ב- 17:00
    אבל כמו שפותחת השרשור אמרה- אני רוצה אבל חשבון הבנק שלי לא כ"כ

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה