היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המתוקים שלי בפנים החזירו לי 3 אחד שש תאים אחד שבע ואחד שמונה כול שנותר זה לחכות 12 יום ולדעת אם נקלט תחזיקו לי אצבעות כול שנותר להגיד זה בשם ה' נעשה ונצליח אז ב ה צ ל ח ה!!!!!
13 תגובות
עמוד 1
בהצלחה!!! שיישארו שם ויגדלו היטב :-)
בהצלחה
3??!! וואו!!! שיהיה בהצלחה!!!
כן ממי 3 כי זה מוקפאים ותמיד במוקפאים שמים יותר מטריים נקווה לטוב בעזרת השם
כמה מוקפאים היו לך? הפשירו את כולם? לי יש 2 מוקפאים וראיתי שסטטיסטית לא כולם שורדים את ההפשרה.. זה מלחיץ אותי אש!
היו לי שלוש מוקפאים ושלושתם שרדו את ההפשרה ברוך השם כן זה מלחיץ כי הם לא שורדים אז אין מה להחזיר ואז הלך חודש מאתמול שיגעתי את בעלי מה יהיה אם לא ישרדו את ההפשרה והוא התעצבן אליי למה אני תמיד שלילית (כן כזאת אמי תמיד חושבת שלילי תוכנה מגעילה) אבל תכלס זה עניין של מזל וצריך לקוות לטוב ואם מקפיאים אז מקפיאים את הטובים שיהיה לך בהצלחה מותק ותחזירי כמה שיותר מהר אל תחכי
איזה יופייי בהצלחה בובה מחזיקה לך אצבעותתת אני מחר חוזרת לרופא שלי להמשך טיפול יש לי 4 מוקפאים נשתמש בהם...בתקווה שישרדו ב"ה
המון בהצלחה שהשבועיים יעברו בקלות!
נופי יופי ממי אני שמחה שאת ממשיכה הלאה את כמוני כול חודש לא מרפה כבר שיגעתי את הרופא שלי נראה לי נמאס לו ממני הוא מת כבר שאני אכנס להריון חחחחחחח ובטח שהם ישרדו את ההפשרה אין סיבה שלא יקירה דרך אגב את עם מחזורים סדירים כי אם כן את יכולה להחזיר על מחזור טיבעי זה מה שאני עשיתי החודש מיום עשירי הלכתי למעקב זקיקים ובדיקת דם עד הביוץ ואז שלושה ימים אחרי הביוץ שזה היום ביצעו לי את ההחזרה ואני רק עם תמיכה אנדומטרין פעמיים ביום את יודעת זה חוסך זריקות והורמונים קצת מנוחה לגוף מאחלת לך שכבר בטיפול הזה תתבשרי בבטא חיובי אמןןןןןןן!!!!!