אשדודיות עזרה עם גנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות בקיץ אנחנו נעבור לאשדוד לאיזור טז משהי מכירה גנים ? ממליצה? אני צריכה גן פרטי לליראל תהיה בת שנתיים ולקוראן גו עירייה יהיה בן ארבע

3 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,

אכן מכירה, אנו שבוע הבא עוברים לאיזור ט"ז. לאיפה אתם עוברים? לאיזה רחוב?

לגבי גנים, אני לא מכירה גן פרטי באיזור הזה, אבל מכירה גן באיזור י"ב, גן "שמש" שזה 5 דקות נסיעה באוטו מט"ז.
    לגבי גן עיריה, אני רשמתי את בני לגן "תות", הוא גם יהיה בן 4. בנוסף יש עוד מספר גני עירייה באיזור. תוכלי לראות באתר של עיריית אשדוד:

http://www.ashdod.muni.il/Edu/M.Hinuch/ganim/Pages/rovaTZ.aspx
    בהצלחה במעבר ובהרשמה לן
  • היי מאיה היית בגן ראית? שמעתי על הגן הזה אבל רק שבוע הבא אני יוכל להגיע לבדוק אותו

• היי,

אז קודם כול בני הגדול נמצא בגן צמוד, בגן חובה, אגב יש שם גננת וסעיית מקסימותתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלא פחות חשוב. דבר שני, אני היתי בגן תות, התרשמתי לטובה מגננת וגם גננת מגן פטל, הצמוד אמרה מילים חמות על עופרה מגן תות. דבר נוסף, זה גן צמוד לבית החדש שלנו, 2 דקות הליכה וילדים מגן הזה עוברים לגן חובה הצמוד ואני ממש לא רוצה לוותר על גן חובה פטל עבור ילד האמצעי שלי, בני הגדול נמצא השנה וגם שנה הבא בגן פטל ואנו מאוד מרוצים.
    לאיזה רחוב אתם עוברים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה