הייתי רוצה את דעתכן בעניין. אם טעיתי או צדקתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום ממש נעצבתי תגידו לי אם טעיתי במה שאמרתי או לא.
    היום באתי לגן והילד שלי בן קרוב לחמש כבר פעם שניה שקרה לו שבגן הוא עשה במכנסיים פיפי בזמן מפגש. העניין של הקשב שלו הוא לא הרגיש כנראה או דחה ודחה או שלא ידע מה לעשות שבאמצע המפגש היה לו פיפי ובמקום לבקש לקום ולעשות הוא פשוט עשה במכנסיים או כי לא הרגיש לא יודעת למה. בכל מקרה בסוף היום ילד אחד אמר לאמא שלו באוזן משהו שאני לא שמעתי ואחרי זה אמר לה בקול "וזה פעם שניה". מיזה הבנתי שהוא סיפר לאמא שלו מה שקרה עם הילד שלי אז אמרתי לו ליד אמא שלו שזה לא נורא שילד עושה פיפי כי זה קורה והוא בסך הכל ילד. לכל ילד זה יכול לקרות. אבל בתוך תוכי נורא נעלבתי. היה לי חשק לפוצץ לאמא שלו את הפרצוף שלא אמרה לו כלום רק חייכה והמשיכה הלאה אחרי מה שאמר לה הבן. ובגלל החיוך המזוויע הזה אמרתי מה שאמרתי שכן הבנתי שהם דיברו על הבן שלי ושזה באמת לא סוף העולם שילד בסך הכל ילד עושה פיפי. אני יודעת שעולם הילדים הוא עולם רע אבל בכל זאת האם לדעתכן זה נורא שאמרתי מה שאמרתי? זה נורא שילד רגיש ועדין עשה פיפי כי שכח את עצמו? זה לא פוגע לו בחברים כי יש לו הרבה חברים והינה כבר היום עוד מעט מגיע ילד לשחק איתו. אבל בי זה פגע.
    מה דעתכן?
    תודה רבה
6 תגובות
עמוד 1
  • אין הרבה מה לעשות, ילדים זה עם קשה! גם ליאל חוזרת מהגן ומספרת שעוד פעם הילד הזה..... ברח לו פיפי במכנסיים ושכל הזמן בורח לו, אני מבקשת ממנה לא לצחוק עליו ולא לפגוע בו.

ואני עדיין מחכה לחברות שלך בפייס, או שהסתדרת עם הפעילות? (Ruth Hans)
    רותי

רותי
  • רותי תודה יקרה אני אפנה אליך היום בפייסבוק. לא הסתדרתי עוד אני מחכה לקראת פורים ואז אלך לקנות דברים ואחליט אבל אבקש ממך חברות בלי קשר בפייסבוק וגם אולי אוכל להתיעץ בהמשך. היום אני פונה אליך בפייסבוק. ותודה תודה שאת מלמדת את הבן שלך לא לצחוק על ילדים כי באמת שזה קורה. והילד שלי גם כך לוקח ריטלין אז אני מאמינה שהוא חלם ושכח את עצמו.

תודה רבה ותודה גם לטוטילה
  • אוי אני מכירה טוב את הצורך הזה להגן על הילד שלך בפני הערות......
    הגבת בסדר גמור, לא אמרת משהו חריג לדעתי.

איזה אמא מרגיזה שלא העירה לבן שלה כלום

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • זה בהחלט מרגיש לא נעים,
    גם אני הייתי נעלבת, אבל מהסיטואציה ולא על האמא...

יכול להיות שבהיסח הדעת היא לא אמרה לו דבר
    אני מניחה שהיא גם לא ידעה בוודאות האם זה נכון או לא.
    דווקא ממנה לא הייתי מצפה להגיב...

כמו שאמרת, הוא ילד וזה קורה!
    שתהיה לכם שבת שלום
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה