היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לפני IVF ראשון , ורציתי לשמוע מבנות שעברו או עוברות את התהליך מה המינונים שנתנו לכן (פיוריגון/גונאל) ואיזה פרוטוקול קיבלתן? כמה שאבו? כמה הוחזרו? פשוט נראה לי שנתנו לי מינונים מאוד נמוכים ואני מפחדת שלא יהיה כמעט מה לשאוב תודה לכל העונות
6 תגובות
עמוד 1
אני גם בטיפול ראשון ivf. קיבלתי 450 גונאל + אורגנוטרל + אורביטול. מאחלת לך בהצלחה
אני קיבלתי 3 שבועות דקאפפטיל, גונל 225 (נדמה לי.. 4 לחיצות במזרק..) ואורביטרל. שאבו לי 14 ביציות, הופרו 8, הוחזרו 2 והוקפאו 2 שאמורות להיות מוחזרות שבוע הבא. שיהיה בהצלחה, אל תדאגי - זה באמת לא כ"כ נורא כמו שזה נשמע!
אצלי היה פרוטוקול קצצרצר שבוסופו נשאבו 16 ביציות זריקה חדשה אני לא יודעת אם רובכן שמעתן עליה אלנובה זו זריקה שמזריקים אותה ביום שלוש לווסת אחרי שישה ימים באתי לדם ואולטרסאונד באותו יום הרופא אמר לי להזריק צטרוטייד שזה מעקב את ביוץ הטיבעי ולפנות בוקר הזרקתי אוביטרל שזו הזריקה שגורמת לביוץ יום וחצי אחרי בוצעה השאיבה כפי שאמרתי נשאבו 16 ביציות מתוכם 8 הופרו תכלס הפרוטוקולים לא קובעים קצר או ארוך אלה תלויי איך הגוף שלך מגיב שיהיה בהצלחה:)
סבב ראשון לא זוכרת מה היו המינונים, אבל היה פרוטוקול קצר. עכשיו אני בפרוטוקול ארוך, דקא 1.0 מ"ג כ-3 שבועות, אחרי זה עברתי ל0.5 מ"ג, 225 גונאל, ואחרי הגונאל 3 אמפולות של מונופור, כל זה בליווי דקא כמובן. שבוע הבא כנראה השאיבה...
שושיי המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הצלחה שיהיה לך מחזיקה לך
היי לי נתנו מינון נמוך מונוגון במינון 75 אם אני לא טועה יתפתחו איזה 15 זקיקים אבל שאבו 6 כי השאר לא היו מספיק גדולים ועוד קצת היתי בגירוי יתר. מתוך ה6 הופרו 5 הוחזר עובר 1 ואני היום בשבוע 7