המסע הארוך שלנו...מוקדש לכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יקירות,
    כל כך קשה כל המצב הזה בו אנו נמצאות. מצב של אי וודאות, מבטים שואלים,
    שאלות מביכות, סיטואציות פולשניות... ועדיין אנו חזקות עם המבט למעלה לעבר המטרה- הריון מיוחל.
    בנות, חשוב לי לציין שזוהי התקופה הקשה בחיי... לעיתים אני מרגישה שאין לי עם מי לדבר, שאף אחד לא מבין אותי ואת הרגשות שלי.
    הבעיה העיקרית והמפחידה היא שמיום ליום זה נעשה יותר קשה ומגדיל את סימני השאלה והתהיות.
    אני מודה לכן בנות מקסימות ומוקירה תודה לפורום המדהים הזה. אתן מעודדות אותי ומחזקות אותי במצבים קשים.. אני מקווה שגם אני עוזרת לכן ומעודדת אתכן כשצריך.
    אני מנסה להישאר אופטימית... יום יבוא וזה יקרה לכולנו... אני בטוחה...

השיר מוקדש לכן (מילים: אניה בוקשטיין)

יום אחד כשיהיה לי ילד
    מה אני אתן לו
    מה אני אתן
    את האופק הצר שרואים בחלון
    את האיש העומד עם הגב לשלום
    מה אני אתן לו
    מה אני אתן
    את הדרך הזאת בין זאב לשועל
    איך אסביר לו שמתישהו הלב נשבר
    איך אני אסביר לו
    איך אני אסביר
    והכח שלו
    שיקח לי אותו
    כשיבוא הזמן
10 תגובות
עמוד 1
  • מקסימה
  • צמש ריגשת אותי!!
    אני מאוד מזדהה איתך.
    תמשיכי להיות חזקה ואופטימית ותאמיני שהזמן שלך יגיע בעיתוי המושלם עבורך.
    שיהיו בשורות טובות לכולנו
  • צמש ריגשת אותי!!
    אני מאוד מזדהה איתך.
    תמשיכי להיות חזקה ואופטימית ותאמיני שהזמן שלך יגיע בעיתוי המושלם עבורך.
    שיהיו בשורות טובות לכולנו
  • ממי איזה מהממת, תודה על השיר

• מאמי איזה מרגשת את!!!!!

שיר פשוט מהמםםםםם!!!

• מדהימהה ממי
  • ממי ריגשת אותי אני עם דמעות בעיינים מאחלת שיותר אף אחת לא תתאכזב וכולנו ניפקד בזרע של קיימא תקין הקדוש ברוך הוא לא מזלזל באף דימעה של בת מלך כי כולנו בנות מלך קבלו חיבוקים ונשיקות אתן מהממות וכייף לי לחלוק איתכן את מה שאני עוברת ערב מהמם לכם בנות יקרות!!!!!
  • תודה חמודה.מאוד מרגש .ובעזרת ה' עם קצת אמונה זה יבוא... "אין שום יאוש בעולם"

רבקה
  • בובה!!! תודה רבההה!! בע"הי ורק בעזרתו כולנו נחבוק עוד תשעה חודשיםאת המתוק/ה שלנווו!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה